ПАДЕНИЕ: Бойко сдаде властта на Севда ТВ

3 7 543

Бойко Борисов е тотално отчаян от все по-явната перспектива да бъде изхвърлен на бунището на историята и прехвърлил цялата оперативна работа на своята пиарка Севделина Арнаудова, за да ближе рани „сам като куче“ в Банкя, разкри запознат с драмите в ГЕРБ източник от партийната централа.

Както първи писахме, шайката на Баце се раздира от вътрешни конфликти в битка кой да овладее останките от структурата на бившите управляващи.

Враждуващите са две големи фракции, оглавявани от вечния мераклия за постове Томислав Дончев и политическата пеперудка Даниел Митов – Къдравата Сю.

За да си спести драмите по озаптяването на своите лейтенанти, Бойко дал цялата власт в ръцете на Севда ТВ, обясни източникът на Narod.bg.

Именно Шехерезада коли и беси в момента в партията на мафията.

След загубата от 14 ноември и довършващият удар на 21 с победата на Румен Радев над калинката Анастас Герджиков Баце изпаднал в жестока депресия, затворил се в „гълъбарника“ в Банкя и отказвал да приеме когото и да било от доскорошните подмазвачи, които днес са кандидати да лидерския пост.

Реклама

Слабостта дала допълнителен стимул на Томислав Дончев и Къдравата Сю да стегна редиците на заговорниците и да заявят претенциите си към Мутрата, която цялата партия напира да изпрати в пенсия.

Първата голяма вражеска фракция е образувана около бившия кмет на Габрово, който вече е готов да смени Бойко с аргумента, че е по-добре приет от останалите политически сили и с него ГЕРБ има шанс да сключи споразумение с новата коалиция и въобще да оцелее предвид преобърнатата политическа ситуация след разгрома на бившите управляващи на последните избори.

Дончев разполага и с подкрепата на структурите на ГЕРБ в страната. Габровският хитрец е част от групата на Иво Прокопиев в ГЕРБ.

Вторите заговорници се присламчват към Даниел Митов, като в тази антиБорисов клетка се обединили най-яростните превратаджии, които били готови на по-резки движения, само и само да пратят Бойко в пенсия.

Коя от двете банди гербопитеци ще надделее – развръзката предстои.

3 Коментара
  1. Е айде стига ве казва

    Спрете се бе… дайте нещо за Корнела, за орталъка с Маджо …за парите от Бен Ладен дето е получила…. там ви е силата!!!!

  2. Bogdanov казва

    AALLOOO, ZENZURATA,istrivasch mi “TEKSTOVETE’,s koito spodelyam ,MOYATA GLEDNA TOCHKA ,s IMETO I LIZETO SI,!!! TVOETO IME SKORO STE NAUCHIME<??? POJARNIKARYAT BORISOV, tragna ot |""POJARNIKAR""<mina schkolata NA MUTRENSKITE SILOVI STRUKTORI NA ''S I K""< OBGRIJVAN OT PARTIYATA MAIKA, mu poveri OHRANATA NA TODOR JIVKOV I ZARYAT SIMEON KOBURGOTSKI, ,po- greschka MU SE DOVERIHME I 12 godini OGLAVI BALGARIYA< ''KRADNA DARJAVNOTO BOGATSTVO,KAKTO I TURCHIN NE E< KRADNAL'',, ZATOVA MU PREDSTOI ''SAD PRISADA ZA TOVA< KOETO I ""OGRABIL"" I DA SE ""OTRABOTO ZAGRABENOTO S ''KIRKA I LOPATA""!!!!!!!

  3. Бай Ландо казва

    Дали не сънувам или наистина му дръпнаха килимчето под бондруците на Бокаса Бурсукофф Тулупофф????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.