ГРОЗНО в Narod.bg: Бойко насъсква футболни хулигани да бутат властта (не жали пачките от чекмеджето)

4 4 669

Бойко Борисов отказва да повярва, че повече няма да помирише властта и продължава с опитите да вгорчи живота на властта, а оттам и на цяла България, научи Narod.bg. Последната грозна идея на Мутрата е да активира футболни хулигани, които срещу пачки от чекмеджето да се разбунтуват „спонтанно“, уж недоволни от кадрови назначения в бъдещото правителство.

Масови протести и мощна синя вълна може да залее центъра на София, ако преговарящите за правителство четири партии лансират кандидатурата на Радостин Василев за спортен министър. Адвокатът от партията на Слави Трифонов и бивш адвокат на ЦСКА е известен с това, че мразя от дъното на душата си „Левски“, пише „Галерия“.

На всичкото отгоре Василев лансираше особено логичната идея държавата да финансира клубен стадион на ЦСКА в Борисовата градина. Историята показва, че единственият български клуб, който може да претендира да има спортно съоръжение на това място е „Левски“.

Преди стадионът на „сините“ е бил там, където днес се издига Националния стадион „Васил Левски“. Левскарите са преместени в „Подуяне“, където и досега на стадион „Георги Аспарухов“ играят официалните си мачове.

Реклама

„Ще накараме половин България да излезе на улицата и тогава не ви виждам!“, гласи пост от левскарска група във фейсбук. Много от феновете на 26-кратните шампиони призовават и футболния клуб да излезе с официална позиция по въпроса.

За ужас на „синята“ общественост за резервен вариант за министър на спорта  е и бившето пресаташе на ЦСКА Иван Ченчев от БСП, чието име също предизвиква отрицателни реакции.

Най-гневни са коментарите в една от най-популярните групи „С „Левски“ до края“, която обединява 18 хиляди фенове на „сините“: „Да се излезе с официална позиция от името на клуба и всички фенклубове, че нито Василев, нито Ченчев, имат място в Министерството на спорта.

Нека новото правителство не настройва половин България срещу себе си“, пише един от привържениците, а друг го допълва: „В тъмни времена, когато едни се опитват да пробутат фалшивото си отборче за сметка на „Левски“, трябва незабавно да се реагира. Точно този Радостин Василев още от сега лобира за нов стадион на ЦСКА. Защо ЦСКА плащал наем, а „Левски“ – не?!“

„Да се реагира преди да стане министър на спорта!“, призовава един от администраторите на групата „ С „Левски“ до края“.

4 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  И пак стигаме до ВЪПРОСА:Що е ТО „цска ТИРЕ софия“????

 2. КЗЛ казва

  На майка ти путката ТИРЕ марш при Гунди и Тубата!Така добре ли,боклук?!

 3. Управленец казва

  Спортистите и „култур“-трегерите са пропагандно-манипулационните любимци на тоталитарния режим, който ги затрупаше с пари, привилегии и облаги! По инерция и до сега те са галеници на бюджетна издръжка без да дават някакъв качествен продукт! Докато държавата продължава да финансира ЧАСТНИТЕ спортни клубове (с приватизирана спортна база) и шайките им от фенове-хулигани, както и разпасалите се „художествени творци“, дотогава ще се „усвояват“ годишно стотици бюджетни милиони от шепа „частни собственици“! Министерството на спорта и министерството на културата трябва да станат отдели в окрупнено Министерство на образованието, науката, културата, младежта и спорта! И да произвеждат методически указания и политики в съответната област, а не да са трансмисии на бюджетни средства към частни партийно-олигарични и мутро-милиционерски шайки! С оптимизация на организационната сътруктура ще се извърши и оптимизатция на чиновническия партийно-назначен башибозук от калинки!

 4. POLYTRON казва

  И като как милиционерското отборче са единствените, които могат да претендират за стадион на онова място???? Всъщност за кой стадион става въпрос??? За краденото от Атлетик клуб игрище, за което жалките подуянчета нямат нотариален акт ли??? И какво изобщо има Пощенец-Динамо-Спартак с тирето-Витоша, или каквото и да онова ГМО, дето рита там в Подуяне с онова лефске преди комунизма???

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.