Само в Narod.bg: Калоян Методиев вербуван в Англия (политологът на Корнелия лапал заплата от посолството, за да гледа децата си)

4 6 097

Личният политолог на Корнелия Нинова – Калоян Методиев, е вербуван от чуждо разузнаване преди години в Лондон, хвърли бомбата дипломатически източник на Narod.bg.

Вербовката е станала много преди Методиев да бъде пробутан като началник на кабинета на Румен Радев, категоричен е информаторът на Narod.bg.

През 2017 г. трубадурът на Корнелия се подвизавал в българското посолство покрай жена си, която работела там като сътрудник на посланика с ресор „образование“.

„Жена му работеше в посолството, а той не правеше нищо, освен да се грижи за двете им деца, но получаваше заплата“, ясен е информаторът на Narod.bg.

Сред дипломатите се говори, че вербуването на Калоян Методиев най-вероятно е станало от британското разузнаване през фондация.

Реклама

Любопитен факт е, че Методиев се познава с Нинова още от 1997 г., когато са членове на младежкото СДС. По-късно пуделът на Корнелия даже става лидер на младите сини.

Политическата му кариера, обаче, продължава с ляв уклон, дори известно време е главен редактор на придворния сайт на Нинова „Епицентър“, списван от Валерия Велева, позната и като Мадам В.

Пикантен детейл е, че през 2007 г. Калоян е сред основателите на дясната политическа партия Общество за Нова България (ОНБ).

Формацията е със социално-консервативни ориентация. Председател е от 2007 до 2013, когато се оттегля от активна политическа дейност, на партията продължава да е с активна регистрация.

Очаквайте подробности само в Narod.bg – как пуделът на Корнелия е свързан със съветници на Бойко Борисов

4 Коментара
 1. Атанас Кирилов казва

  Парите на Методиев са превеждани от британското разузнаване на негова сметка през българското посолство в Лондон и със съдействието разбира се на Нинова. Народ.бг олигофрени ли пишат тези глупости, страшно олеквате така. Не го правете.

 2. тИ ДА ВИДИШ казва

  Народ пропуснали сте… Нинова е вербована от Бен Ладен и от хонорара си е плащала на тоя плужек през американската амбасада… лично Маджо ги е носел!!!!

 3. Жълтопаветняк казва

  Изпаднахме!!! Вече хапем и по наще… джвакаме Корнела та да паднат ПП(Кирчо и Кокорчо)… ша ни е най убаоо да нема правителство!!!

 4. Ушанков казва

  По-голяма глупост не бях чел! Калоян Методиев отдавна е вербуван и служи на руското статукво и против българският интерес. Ако не беше така той никога нямаше да припари покрай президентство или министерски съвет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.