Служител на ГДБОП потвърди Narod.bg: Бойко имплантира Младен Маринов в СДВР по линия на мутренската СИК

0 6 054

Служител на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” потвърди тезата на Narod.bg, че бившият МВР шеф на хунтата – Младен Маринов, е влязъл в системата по линия на мутренската групировка СИК!

„Откъде тръгна Младен Маринов? Той тръгна от БМБ – „Борба с масовите безредици”. После част от това поделение ловко го настани за охрана на определени босове от престъпния свят (Мето Илиенски, б.ред.).

И стигнахме до положение, в което този човек бе представен на господин Борисов по линия на СИК и той го имплантира в СДВР. Няма как да е по друг начин. Тепърва има да се осветяват много хора, които бяха върнати от господин Борисов на власт в МВР. Бомбата хвърли в предаването „Алтернативата” Симеон Иванов, бивш служител на ГДБОП.

„Това са 7000 пенсионирани, които върнаха в различни служби, защото уж нямало хора. Те получават и заплата, и пенсия и са му десните ръце. Трябва да се започне оттам – съкращаването на тези щатове. Това до голяма степен ще реши проблема”, допълни още Иванов.

„Главната ревизия в МВР е в икономическия аспект – как са правени поръчките, кой ги е правил и в интерес на кого.

Реклама

Не е тайна, че обществените поръчки са сложни – има полицаи, които си купуват обувки, униформите им са на баснословни цени и се доставят, никой не знае как се избират фирмите, които доставят автомобили.

Автомобилният парк на МВР преди 2 г. бе попълнен с един модел “Шкода”, който изчезна въобще от производство, но ние го взехме. 40% от тези автомобили вече са умрели, но това са парите на МВР и данъкоплатеца. Дали някой там не е взел нещо? А с резервните части как стои въпросът?”, попита още Иванов.

„В ДАНС няма какво да се направи. Трябва цялата структура да се върне в МВР, за да има контрол. Господин Борисов я използваше както си иска. Сподели я с една личност.

ДАНС бе изкуствено събрана, за да затвори информацията за готвените икономически схеми, които правиха Сергей Станишев и Тройната коалиция във връзка с постъпващите от ЕС пари. Така я направиха и това и стана – ДАНС е изкуствена служба, която не заработи никак добре”, посочи още Иванов.

По думите му Националната служба за охрана пък дълги години е била използвана като “политическа информационна система” от определени кръгове и следене на политически противници.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.