Да изринем ГЕРБ! „Снегът започна да вали изведнъж“? Вижте кои поискаха оставката на Йорданка Фандъкова!

1 3 888

Комичната кметица на София Йорданка Фандъкова отново стана обект на подигравки и искания за оставка, след като в своята несъстоятелност обяви, че снегът я е изненадал на 30 ноември, предаде репортер на Narod.bg.

„Снегът в София започна да вали изведнъж! На терен са 178 почистващи машини и всички екипи, две от фирмите за почистването на снега ще бъдат санкционирани“. Това съобщи по-рано днес калинката от ГЕРБ Фандъкова в опит да оправдае своята некадърност, която всеки столичанин може да види от процореца на дома си.

Гафът преля чашата на търпението и дори умерен човек като проф. Ивайло Дичев не издържа и написа следното във фейсбук:

„Дойде моментът да поискаме предсрочни избори в Софийска община. Кмет като Борис Бонев чудесно би паснал на новия дух в българската политика“.

Реклама

Същото поиска и депутатът Ивайло Мирчев със следния призив:

Падат 5 см сняг. Кметът Фандъкова с брифинг. Брифинг, защото сме станали свидетели на шокиращото за България явление през зимата – първи сняг.

Отношението към почистването на снега в общината е като към изгорелите улични лампи – с месеци по булевардите мигат LED осветителни тела с изгоряло захранване. Виждали сме ги всички. Месеци наред никой в Столична община не забелязва, че има проблем, дори след сигнали на граждани.

Накрая винаги виновен е някой друг. В случая виновен ще се окаже, разбира се, снегът. Снегът обаче има поне една хубава страна – той все някога ще се махне. Г-жо Фандъкова, а вие кога?

Narod.bg се присъединява и за пореден път иска самоковската даскалица и патерица на мутрата Бойко Борисов да напусне поста веднага, за да получи София най-сетне достоен кмет, който не мисли за чекмеджетата на мафията, за двумилионното население на най-големия град в България.

1 Коментар
  1. […] Да изринем ГЕРБ! „Снегът започна да вали изведнъж“? Ви… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.