ГЕРБ -враг №1: Презрението не е достатъчно, необходимо е възмездие

1 5 193

Има ли съмнение че и ДПС ще даде мощно рамо на своите вече официални ортаци след президентския вот? Всъщност онова, което на път и под път наричаме статукво, означава симбиоза между гарантираните около 600 хиляди гласа за Борисов и още около 300 400 хиляди за ДПС. Едните заради интерес, а другите заради произход, научи Narod.bg.

Както обикновено обаче реалността се оказва много по-жестока от представите ни за нея и само ден след втория тур на 21 ноември тази година съдбата стовари неправдоподобни нещастие край Струма и край морето. И като по команда върхушката на ГЕРБ започна своя пир по време на погребение, използвайки трагедия като димна завеса пред своите престъпления.

То бива, бива наглост, ама чак пък толкова

За мислещите сънародници отдавна е ясна сбърканата мисловно-етична ДНК на най-близките придворни на Борисов, но този път те надминаха и собствените си стандарти по морална нечистоплътност, наглост и безочие. В ефирите на водещи медии възбудени като лешояди пред мъртва плячка с провиснали до земята гуши от кражби на бюджети и европари, ГЕРБ изведнъж решиха да търсят реванш след съкрушителните провали на парламентарните и президентските избори, като попътно замажат собствените си зулуми. И така втрещената публика разбра, че виновни за трагедията са всички други, но не и онези, които повече от десетилетие разполагаха с тоталната власт в държавата, колиха, бесиха, раздаваха и присвояваха не на килограм, а на тон милиони и милиарди по обществени поръчки, ама без поръчк.

Дойде време и черният лакмус на нещастието да освети до ослепяване истината за корупционна практика на ГЕРБ и компания, намерили своя клондайк точно в пътното строителство и инфраструктурните проекти, където обемите финанси и кражбите са най-големи и затова неслучайно цената на километър асфалт при Борисов бе по-висока в сравнение със съответните показатели при Меркел, Макрон, Джонсън, Тръмп и Байдън.

Всеки мислещ българин е пределно ясно защо на прицел са служебните министри Рашков и Комитова. Двамата се превърнаха в трън в очите и в петата на шайката, когато започнаха да открехват чекмеджето на Пандора, побрало мръсните тайни на ГЕРБ и патериците покрай присвояването в космически размери на пари от Брюксел и бюджета, както и технологията за печелене на избори чрез корупционен вот.

Те ли са малоумни или ние сме идиоти

Ситуацията вече започва да напомня за „Полет над кукувиче гнездо“, разбирай психиатрия. По всяка точка от дневния ред челните „гербери“ разиграват едно и също упражнение, а именно подхвърлят от болната глава върху здравата, като приписват на своите опоненти собствените си грехове. Особено ясно тази елементарна провокация пролича при наскоро приключилите избори, когато вътрешният министър Рашков и служебното правителство бяха обвинени, като им се вменяваше изпитаната технология на ГЕРБ, за манипулация и фалшификация на вота. Тоест „крадецът вика дръжте крадеца“, защото отлично познава методите на взлома.

Реклама

Под същия знаменател на „обратния фокус“ се подреждат и опорните точки в бутафорната кампания на Атанас Герджиков, винаги белязани от биполярно разстройство на манипулаторите, прехвърлено върху зомбираните до клинични стойности крепостни.

Как ви се струва бързият прочит на песнопойката? Ново статукво при запазени парламентарни, общински, медийни, бизнес и задкулистни позиции на ГЕРБ и ДПС? Диктатура на Радев при дежурна контра от прокуратура, ЦИК, СЕМ и цялата система на Борисов?

Те ли са малоумни или сме идиоти да ги слушаме и дори да полемизираме с тази фауна , както и доказваме с аргументи, че Земята е кръгла и се върти. А шайката няма потребност от доводи, защото тя разчита на „кукувичето гнездо“ и неговите не малобройни обитатели.

Диагнозата на властта

Един мъдрец е казал, че всяка власт развращава, но най-вече абсолютната. Точно като тази, която ГЕРБ експлоатираше през десетилетие и отгоре, за да стигнем в крайна сметка до актуалната диагноза за дефицити в нормалността, самокритичност, реализъм и човечност при популацията на Томабиковци, Митовци, маневци, Ххризановци, чолаковци, стойковци, хараламповци и харема с десита, цачевски и професорки от яслата за „мисирки“.

Тези хора и още много от същата кръвна кръвна група нагледно показаха, че типажът на първенюто нагаждачи и простака е все така жив и по нашите земи век и повече след смъртта на Алеко Константинов. Реакцията на водещите гербери след трагедията по поречието на Струма показа, че тяхната шизофренична деформация от безскрупулната власт се е превърнала в отклонения от базовите човешки норми за почтенност. Те са всичко друго, но не и прилични хора ,още повече с претенции за европейци.

Лешоядите с гуши на пеликани изкопаха дъното под собствената си низост. Презрението не е достатъчно, необходимо е възмездие.

Автор: Георги Атанасов

Източник: вестник „Минаха години“

1 Коментар
  1. !!! казва

    На снимката в началото е най-алчната измет на България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.