Скандално разкритие в Narod.bg: Пламен Узунов сключи сделка с Бойко Борисов! (секретарят на Румен Радев е „пробит”)

2 5 923

Бойко Борисов „проби” в екипа на президента Румен Радев през своята „къртица” Пламен Узунов. Скандалното разкритие направи очевидец на Narod.bg, наясно със случващото се зад кулисите на голямата политика.

Секретарят на президента Румен Радев по правни въпроси и антикорупция е сключил сделка със сикаджията да работят заедно по време ан втория мандат на Радев. В политическите среди върви слух с висока степен на вероятност, че Баце се е разбрал с Узунов, но с детайлите на сделката са наясно само двамата заговорници, призна информаторът на Narod.bg.

За мръсотията зад гърба на президента, обаче, можем да съдим по факта, че от два месеца тарторът на бандата ГЕРБ дори не споменава името на Узунов, което месеци наред използваше при всяка своя атака срещу президентската институция, която не успя да купи въпреки безграничните възможности на своите чекмеджета.

Пламен Узунов стана удобен за атаки след негова среща с бившия митнически шеф от края на 90-те Петко Петков, проведена в софийска кръчма.

Узунов пристига на срещата с бившия митнически шеф Петко Петков

От кадрите се вижда, че срещата е била на 19 май следобед. В заведението пръв влиза Петко Петков, носейки в ръката си плик. Сяда на маса и поставя плика на земята до себе си.

Около час по-късно пристига и секретарят на държавния глава Пламен Узунов. Сяда на масата на Петков и бившият митничар му посочва плика.

Реклама

Узунов взима своя телефон, както и двата телефона на Петков и ги поставя на шкаф, който се намира на няколко метра от тяхната маса. След това двамата разговарят и си разменят листчета. Малко по-късно Узунов става, Петров му подава плика и секретарят на държавния глава си тръгва.

Потърсени за позиция от президентството заявиха, че не коментират манипулации. Пред БНТ Петко Петков все пак обясни, че обмисля да заведе дело срещу сайта, публикувал записа, заради внушенията, които правят. Каза, че е направил личен подарък на Узунов, с когото се познавал отдавна, защото му помогнал да се свърже с лекар за чернодробна трансплантация.

„Ако някой реши да уважи свой приятел с бутилка алкохол, кутия пури, аз мисля, че няма никаква корупция. Това не са нито кюлчета, нито пачки с евро. Съвсем обикновен жест, нормален, човешки към човек, който в един тежък момент за мен ми е помогнал”, каза Петко Петков.

Бойко, обаче, използва спявката, за да започне поредната си мръсна атака към Румен Радев. Баце на няколко пъти предположение, че размененият плик после е предаден на президента. Сикаджията силно възмутен заобяснява, че срещата е символ на корупция.

„Какъв ром, какви пури? Виж, че не дрънка шише вътре… Никой не отрича, че тази среща я има. Единият идва конспиративно, оглежда, маха телефоните, пак сяда, пишат на бележки, прибира у вътрешния джоб, вика къде са нещата, оня вади отзад, гледа ги, не дрънчи нищо, на другия ден торбите заминават, най-вероятно, при Радев, там са назначенията”, не спря с манипулациите Баце.

От два месеца насам, обаче, случаят е изцяло извън риториката на Мутрата. Бойко дори не се сеща за спявката на Пламен Узунов с бившия митничар, тази опорка не намери място дори в предизборната кампания на кандидат-президента на мафията Анастас Герджиков.

Причината е именно в сключената сделка между Узунов и Борисов, категоричен е източникът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Егати и пича казва

    Тоя узун щял да пее сичко и на Радев срещу Баце …. ТИ ДА ВИДИШ….

  2. Futurehealth казва

    стволови клетки https://www.future-health.bg/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.