Сигнал до Narod.bg: Кмет на ГЕРБ пусна фирма с капитал 100 лева да чисти Кнежа, Червен бряг, Луковит, Оряхово и Угърчин без конкурс (ДОКУМЕНТ)

0 3 743

Сигнал до Narod.bg разкри поредната мръсотия на кмета от ГЕРБ в Кнежа Илийчо Лачовски, чийто брат Валери вече е депутат от мафиотската партия. Според данните наш Илийчо набутал фирма с капитал 100 лева и без никаква обществена поръчка да чисти Кнежа, Червен бряг, Луковит, Оряхово и Угърчин.

Здравейте! Като сте подхванали далаверите на кмета на Кнежа Илийчо Лачовски, няма да е лошо да разровите проблемите със сметосъбирането в града, а също така и в околните градове Червен бряг, Луковит, Оряхово, Угърчин, пише източникът на Narod.bg.

От няколко месеца в тези населени места почистващата фирма „Астон сервиз” мистериозно прекратява договорите си без никакви неустойки, а на нейно място се настанява фирма „Комунал сервиз” ООД ЕИК 203959610 без да са играни търгове за обществени поръчки.

Проверката на Narod.bg установи, че новото ООД по почистването е регистрирано в София, ж.к. Младост 2, бл. 223, вх. 1, ет. 2, ап. 3 с капитал от…100 лева.

Управител е Елена Иванова Лукарска с ЕГН: 700507****

Реклама

Собственици на дружеството са Венелин Симеонов Александров         ЕГН: 760721**** и фирмата „Екосервиз България” ЕИК: 206210185 с по равни дялове.

Въпросната „Екосервиз България” ООД пък е собственост на Емил Светлинов Костов ЕГН: 871221**** и Ралица Мартинова Стефанова 890812****. ООД-то пък участва като собственик с 35% дял в „Чистота Плевен” ДЗЗД.

Ето какво пише за работата на фирмата неин бивш служител:

„Бягайте далеч от тази фирма, дори не си и помисляйте да работите там, само ще ви вкарат вътре с пари. Пълно е с крадци, крадат шофьори, крадат мениджъри, всичко живо краде.

Обещават ви заплата 1200 лева за работа 2 на 2 по 12 часа и осигуровки на 1500 лева, а всъщност за цял месец ви дават 700 лева и чакате, за да си ги вземете. Колкото и да ви лъжат, няма да ги вземете, потъват в джобовете на Елена Лукарска.

Обещаните осигуровки са на 1500 лв. бруто, а а всъщност, като проверите в НОИ, сте осигурени на 610 лв. бруто. Складът, в който се работи, е пълна мизерия, по-зле е от цигански катун”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.