Само в Narod.bg: Пуделът на Корнелия извъртя номер на Кирил и Асен (Калоян Методиев изпял за срещата с Нинова)

4 4 897

Политологът с доста повратлива професионална кариера Калоян Методиев спретна номер на Кирил Петков и Асен Василев, разкри източник на Narod.bg от

Пуделът на Корнелия издал на информационен сайт за срещата на лидерите на „Продължаваме промяната” с шефката в оставка на БСП, проведена вечерта на 26 ноември, петък, за да заплете интрига, която да удари по реномето на двамата бивши министри в предишния служебен кабинет на Румен Радев.

Реклама

Според информатора на Narod.bg именно бившият председател на младежкото СДС Калоян Методиев се обадил на удобни репортери още при влизането на Петков и Василев на „Позитано” 20 и така новината плъзнала още в първите минути от срещата.

Внушението е, че лицата на „Продължаваме промяната” отчаяно се нуждаят от Корнела, за да съставят правителство и че посещението на крака е ясен знак за значимостта на червената тарторка, която си отива от върха в БСП.

„Изумена съм от истерията, която се разви около тази среща. И как нормалното се представя за ненормално. Партии, разговарящи за правителство, се срещат – това е нормално. Срещат се в централата на партията в центъра на София. Да – имаше такава среща. И тя беше продиктувана от факт, че чухме мнение от нашите колеги от „Продължаваме Промяната“, че до края на годината няма да се приеме бюджета за следващата година, и това ни притесни”. Така притворно коментира късната си среща с Кирил Петков и Асен Василев самата Нинова.

4 Коментара
  1. бою казва

    този шибан бухльо ,за никакъв чеп не става, долно интригантче от В аматьорска група бе я ……

  2. […] Само в Narod.bg: Пуделът на Корнелия извъртя номер на Кирил… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.