Първо в Narod.bg: Депутат от ГЕРБ издава фалшиви зелени сертификати, ще арестуват ли Иван Червенков?

4 5 988

Депутат от ГЕРБ продава фалшиви сертификати за ваксинация, разкри източник на Narod.bg от Асеновград. Преди минути Икономическа полиция разкри, че болницата на Иван Червенков е издала множество менте документи за ваксинация.

Става дума УМБАЛ в Асеновград с управител д-р Червенков, избран за депутат от ГЕРБ на последните избори.

Листата на престъпната коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив област – МИР 17 се водеше от спряганата за част от тима на Мата Хари Дани Каназирева, а на втората позиция бе поставен търговецът на фалшиви сертификати д-р Иван Йовков Червенков – анестезиолог, управител МБАЛ – Асеновград, който трябва да бъде арестуван.

Реклама

Цената на ментето варира от 500 до 1000 лева. Според Наказателния кодекс за създаването на документи с невярно състояние се предвижда наказание до 8 г. лишаване от свобода.

Тези измами компрометират не само слабата ваксинационна кампания, но и статистиката за броя ваксинирани, по който България продължава да е последна в ЕС. Хвърлят сянка и върху данните за смъртните случаи на хора, които официално се водят ваксинирани срещу Ковид-19.

А съобщенията за починали от коронавирус, въпреки че са били имунизирани, разколебават допълнително българските граждани, които и бездруго държат първенството в ЕС по нежелание да се имунизират.

Наред с това далаверите на депутата от ГЕРБ са заплаха за добросъвестно ваксиниралите се българи и техните възможности за пътувания в чужбина, ако в някакъв момент не могат да използват сертификатите си.

Очаквайте още разкрития на Narod.bg за бизнеса с фалшиви зелени сертификати

4 Коментара
 1. БОЮ казва

  ЧОВЕКА ИМА МАНГИЗИ ДА ИЗБИВА ,ДЕПУТАТ БЕЗ ДА СНЕСЕШ ЯКО НЕ СТАВА ,АВЕ ТОЗИ СВИНКС ВЕРНО СА Я КРЪСТИЛИ ДАНИ ИЛИ Я СРАМ ДА СИ НАПИШИ ИМЕТО Я ЮРДАНА, Я МИНДИЛДАНА,Я ШУНДАНА….БЕШ ЛИ Я

 2. !!! казва

  Няма лошо, човека подобрява статистиката за ваксинациите, грижи се за подобряване на имиджа на България.

 3. Futurehealth казва

  стволови клетки https://www.future-health.bg/

 4. Григорова казва

  Дани Каназирева е Здравка

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.