СИГНАЛ до Narod.bg: Депутат и кмет от ГЕРБ трупат имоти в Плевенско, плашат жертвите с Бойко (Цацаров и Гешев опънаха чадър над клана Лачовски)

0 4 947

Антикорупционната комисия КПКОНПИ на Сотир Цацаров и Специализираната прокуратура под контрола на Иван Гешев са опънали чадър над престъпленията и фрапиращия конфликт на интереси, в който е навързана родата на депутата от ГЕРБ и областен координатор на хунтата в Плевен Валери Лачовски!

Пореден сигнал за безобразията на местния гербопитек №1 бе отправен до Narod.bg. Според очевидеца Валери Лачовски вече прави опити да въздейства на общинските съветници от ГЕРБ-Плевен и заедно с Григор Горчев да придобият общински имот и да попречат на болница „Сърце и Мозък” да построят поредното разширение, нужно за пациентите.

Очевидци са станали свидетели на скандал как Лачовски заплашва и отправя закани за саморазправа от името на Бойко Борисов към общински съветници от мутренската партия в Плевен.

Вече е постъпила и жалба срещу брат му – кмета на Кнежа Илийчо Лачовски, че с огромна сума под масата от енергиен бос си е купил поста на местните избори през 2019.

Реклама

Публична тайна е, че двамата братя Валери и Илийчо изнудват земеделските производители в района за подкрепа срещу това да им се отпуска общинска земя. Недопустимо е на гърба на народа в Кнежа двамата братя от ГЕРБ да превземат всички държавни лостове, за да може градът да работи за тяхната рода.

На изборите пред април и юли Лачовски събра близо 2500 преференции.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.