СИГНАЛ до Narod.bg: Депутат и кмет от ГЕРБ трупат имоти в Плевенско, плашат жертвите с Бойко (Цацаров и Гешев опънаха чадър над клана Лачовски)

0 3 657

Антикорупционната комисия КПКОНПИ на Сотир Цацаров и Специализираната прокуратура под контрола на Иван Гешев са опънали чадър над престъпленията и фрапиращия конфликт на интереси, в който е навързана родата на депутата от ГЕРБ и областен координатор на хунтата в Плевен Валери Лачовски!

Пореден сигнал за безобразията на местния гербопитек №1 бе отправен до Narod.bg. Според очевидеца Валери Лачовски вече прави опити да въздейства на общинските съветници от ГЕРБ-Плевен и заедно с Григор Горчев да придобият общински имот и да попречат на болница „Сърце и Мозък” да построят поредното разширение, нужно за пациентите.

Очевидци са станали свидетели на скандал как Лачовски заплашва и отправя закани за саморазправа от името на Бойко Борисов към общински съветници от мутренската партия в Плевен.

Вече е постъпила и жалба срещу брат му – кмета на Кнежа Илийчо Лачовски, че с огромна сума под масата от енергиен бос си е купил поста на местните избори през 2019.

Реклама

Публична тайна е, че двамата братя Валери и Илийчо изнудват земеделските производители в района за подкрепа срещу това да им се отпуска общинска земя. Недопустимо е на гърба на народа в Кнежа двамата братя от ГЕРБ да превземат всички държавни лостове, за да може градът да работи за тяхната рода.

Интересен факт изскочи на изборите на 14 ноември как преференциите, които иначе бяха за Валери Лачовски, изведнъж се прехвърли на калинката Десислава Трифонова, която вместо да бъде разследвана, се промуши в НС през задния вход като депутат от ГЕРБ.

На изборите пред април и юли Лачовски събра близо 2500 преференции.На изборите ноември изненадващо падна на 600 преференции, като рестото отиде за некадърната калинка на Мутрата Десислава Трифонова.

Какво ли е станало? В същото време напълно непознатата Трифонова ,която също е от Кнежа, събра близо 2000 преференции. Това не е ли купен и контролиран вот?, пита информаторът на Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.