Само в Narod.bg: ББ е много зле, загубата го съсипа (нови признания на Натали Т. от 26 ноември + ЧАТ)

7 12 364

Шегър деди ББ е съсипан от изборната загуба, банкянският плейбой се е затворил вкъщи, защото е „много зле“. Това разкри източник на Narod.bg, като се позова на чат между метресата на БиБиКинг и нейна приятелка, разменен вчера, 26 ноември.

Разговорът на утехата на ББ – Наталка Т., са снимани от телефона на нейна добра приятелка, с която се обръщат една към друга с „красавицеееееее“. (чатовете са от вчера, 26.11 в 17:30 ч., когато Натали пише на своята дружка, че си тръгва от Банкя.

Реклама

Палавата блондинка споделя, че ББ бил съсипан и много слаб в момента, но тя му го вдигала все още, имала да изплаща джип и апартамент в комплекса на „Цариградско шосе“ и не можела да пусне клона, преди да хване по-едра риба.

България може да благодари на бъбривата Наталка, че с нейните разкрития допринесе за сваляне на престъпния режим на Бойко Борисов.

Информаторът на Narod.bg препоръчва на Наталка да внимава в „обслужването“, че трети аборт би бил рисков за нея.До момента разкрепостената метреса има един от Деян Веселинов и един от ББ. Наталка побърза да отрече във фейсбук, но това е самата истина.

7 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Не ме интересува колко е съсипан този простак. Той ни съсипа бъдещето, аз ще го мисля. Мразя го и искам час по – скоро в затвора доживот. Мразя те мутро противна!

 2. българин казва

  Щом инфото идва от метресата му, значи е ОК! Има още мерак, значи още го бива!

 3. Варна - българин казва

  Щом инфото идва от метресата му, значи е ОК! Има още мерак, значи още го бива!

 4. […] Само в Narod.bg: ББ е много зле, загубата го съсипа (нови при… […]

 5. […] „Радвам се, че номерът с Чомката проработи. Треа ме черпиш”, пише дружката на Натали.„ https://narod.bg/2021/11/27/%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b2-narod-bg-%d0%b1%d0%b1-%d0%b5-%d0%bc%d0%b… […]

 6. […] Само в Narod.bg: ББ е много зле, загубата го съсипа (нови при… […]

 7. […] вкъщи, защото е „много зле“. Това разкри източник на Narod.bg, като се позова на чат между метресата на БиБиКинг и […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.