Първо в Narod.bg: Предсрочни избори в София! Фандъкова да хвърля оставка!

4 5 628

Известният бизнесмен и журналист Васил Василев поиска оставката на провалената кметица на София от бандата ГЕРБ Йорданка Фандъкова, видя първо репортер на Narod.bg.

Василев изброи безспорните издънки на самоковската даскалица, които превърнаха София в корупционно бунище, от което се хранят гербопитеците. С пост в социалната мрежа Васил Василев настоя за спешни предсрочни избори, на които да изритаме Йорданка Фандъкова и изберем градоначалник, който да започне да се справя с реалните проблеми на най-големия град в България, завещани от крадливото управление на сикаджийската шайка, вижте:

ПРЕДСРОЧНИ КМЕТСКИ ИЗБОРИ В СОФИЯ!

София е потънала в мърсотия. Дави се! Нечистотиите струят от всякъде, завират се в очите ви на всяка крачка, връхлитат при всеки порив на вятъра.

Хартии, найлони и полуизгнили листа кръжат край всеки минувач. Развихрят се, падат и се трупат на купчини, кое където намери за добре.

От препълнените, непочистени кошчета или контейнери за боклук изпадат смачкани шишенца, чашки за кафе и салфетки, които при първия порив на вятъра се разнасят по всички посоки на света.

Реклама

Шахтите на канализацията са засипани с нечистотии, за да се представите как се предизвикват наводненията.

Въздухът е замъглен от прахоляка. Коли и камиони завихрят около себе си купища прах. И вместо да отиде в каналите и кофите за боклук, той се настанява удобно в дробовете ни.

Вижте каква клоака са коритата на Перловската и на Владайската река. Можете ли да намерите един, поне един тротоар в София, който да няма разбити, разкривени или люлеещи се плочки?

Няма по-мръсна столица в Европа. Никога градът не е бил толкова изоставен и обществените места – така неподдържани. Център, покрайнини, нови, стари квартали – всичко е занемарено и потънало в мърсотия.

Не можем да търпим повече тази гнусна обстановка. Управата на града трябва да се махне и да дойдат нови хора, които да имат грижа за столицата. Трябват предсрочни общински избори.

Г-жо Фандъкова, подайте си оставката!

4 Коментара
 1. !!! казва

  Не само това. В условия на пандемия първото нещо е улиците и тротоарите, обществените места да се мият и дезинфекцират. Не помня от колко години не съм виждал водоноска да мие. А глупавата, некомпетентва и некадърна администрация се е „загрижила“ за живота и здравето ни, като ни ограничава конституционните права.

 2. Предложение казва

  Следващите извънредни парламентарни избори (февруари-март 2022г.) да са заедно с извънредни общински избори и за общински кметове, и за районни кметове, и за общински съветници! Може да се помисли и за законово намаляване мандатите на горепосочените от 4 на 2 години, както и гласуване на всеки 2 години за 1/2 от депутатите в Парламента! Както е в САЩ! Плюс ограничение от максимун 2 мандата! Така ще се премахне партийното „окопаване“ във властта и ще се динамизира обществения живот!

 3. Херо казва

  Оставка !
  Веднага за тази послушница

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.