Началото на края: ДПС и БСП залязват

0 4 152

Началото на края за ДПС и БСП видя политическият анализатор Осман Октай. Според него както е пробито ядрото на социалистите, така е пробито ядрото на Движението за права и свободи.

„А пробият ли ти ядрото – ти вече отиваш на залез, ако не си промениш идеологията“, заяви Октай в интервю за „ЕвроДикоф“. 

По думите му, за да се случи този процес в условия за промяна, трябва „следващото управление да подаде ръка на всички кадри чрез мюсюлманското население и да ги измъкне от лапите на Доган и зависимостите“.

Тогава те тотално ще се измъкнат от мафията, за да не ги употребяват, категоричен е Октай.

„Заговорът за управлението между ГЕРБ и ДПС се подготвяше още от 2020-та година с посещението на Борисов при Ердоган“, обясни Октай.

„Бойко Борисов пътува към господаря на втори март, а на 25-и февруари беше забранил честванията на Шипка. Това е началото на подготовката между посредничеството на Ердоган за сближаването на ДПС и ГЕРБ. Кулминацията беше декември, когато беше онлайн конференцията на ДПС и на нея Ердоган за първи път след двата опита да направи партия в България около Касим Дал и Лютви Местан, които бяха неуспешни – той се върна към ДПС и ги поздрави на конференцията.

Реклама

Но поздравявайки ги, той спомена „приятеля си Бойко Борисов“. Това значи, че той препоръчва ДПС и Бойко Борисов да управляват България. Той искаше да кумува на сватбата между ГЕРБ и ДПС“, заяви Октай.

„На изборите на 4-ти април казах, че това няма как да се случи заради появяването на партията на Слави Трифонов“, добави той.

„ДПС след посещението на Карадайъ започнаха стратегия за провокация да използват етническата карта, за да се скрият зад заплахата за етническия мир в България и започнаха подписка в цялата страна Румен Радев да не е президент“, каза Октай.

„Карадайъ също отиде в Анкара. На тази среща е направена стратегията той да бъде първият турчин кандидат за президент“, категоричен беше „политическият Нострадамус“.

„Масово телевизиите в Турция пропагандираха, че в България ще има президент турчин“, каза Октай.

„Решението на Конституционни съд за гражданството на Кирил Петков направи „Продължаваме промяната“ първа политческа сила“, категоричен беше Осман Октай.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.