15 висши фигури около Бойко Борисов – към затвора!

6 16 235

10-15 висши фигури от обкръжението на Бойко Борисов трябва да влязат в съда, а оттам – в затвора, за да можем да сме сигурни, че България излиза от диктатурата на Мутрата.

Революционният иск отправи един от малкото истински дисиденти у нас Петър Бояджиев, който на 6 август 1981 г. бяга от Държавна сигурност във Франция в резервоара на микробус. Пред това е лежал 10 години в Старозагорския затвор като противник на режима на Тодор Живков, припомня Narod.bg.

Ето какво пише бунтарят на своята стена във фейсбук:

Ще кажа няколко думи, които няма да се харесат на някои хора, но пък се надявам да бъдат разбрани от мислещите.

Реклама

Чета, лустрация, без лустрация няма демокрация. Ако ДБ не прокара лустрация, чао от мен и други подобни. Да, аз съм бил един от първите, още през 1991 година казвах това.

Сигурен съм, че тези, които го казват сега, 2021 година, са крещели тогава „Желю президент” и са го избрали, когато аз казвах тези думи. Сега, с 30 години закъснение, те казват това.

Да, но сега това звучи точно като сияйните хоризонти на комунизмът. 30 години са изминали и България е живяла тези 30 години без лустрация и стигна до режима на Бойко Борисов.

Сега аз ще кажа нещо по-скромно, но възможно и с гаранция, че ще даде резултат. Вместо да си крещим безрезултатно за лустрация, ще повярвам, че наистина нещо много важно се случва, ако поне 10-15 висши фигури от времето на Борисов успеем да прекараме през съдебната зала, където да се установят техните криминални кражби и от там да потеглят в катафалката към Софийския затвор, както мен ме закараха навремето с тази катафалка там.

Да, наричахме ги катафалки тези превозни средства, защото не знаехме дали някога ще излезем оттам, където ни закарваха. Така ще кажа, че тези, които крещят всичко или нищо, просто помагат да не се случи нищо.

6 Коментара
 1. Prasun казва

  Сещам се за уникална висша фигура около боко – цоко апарпамента. И за харизан, и за влади пияното, и за николайчо, абе, много са…

 2. майната казва

  По делата им ще ги познаете ! А за бройката, която да е за кауша ? Един по един и съда казва, кой у лево, кой у десно, за различно време ! Според „заслугите“ !

 3. Минчо Гунчев казва

  Не забравяйте Делянчо Добрев.Съсипа енергетиката с кражби и калинки, а сега се крие като бълха в гащи.Съд и затвор за крадците на народни блага.

 4. многознайко казва

  Стига сте сънували и то в розово…..Спец съда ще го закрият .Нали те евентуално следва да водят делата.Като ги закрият-ще отидат в общите съдилища и там ще се протооочат едно яко-поне десетина години.Ще прашасат и накрая ще излезе най-много една пършава условна присъда.Така че-елате в реалността и стъпете на земята.С тези темпове на развитие в съдебната система и водене на делата-това се чака.За това и героите,които чакаме да си платят са спокойни.
  И не на последно място-ако знаете,че ще ви падне главата с една американска присъда например,дали ще чакате покорно това да стане или ще си вземете торбето със спестяванията и ще потънете нейде???!!
  Друго следваше да стане,а и не е късно де,ама се иска дупце за тая работа-веднага и сега.Ама има само лаладжии и никой нищо не смее да направи-говоря за един смел прокурор,който така и не е налице да си свърши работата както трябва .И както казваше Големанов в пиесата:По списък,по списак-без шум и писък.
  Първи разпит-след 6 месеца арест,за да имат време да си опреснят мислите за банковите сметки навън….
  Колко хубаво е,когато човек сънува……..

 5. Bogdanov казва

  Uvajaemi komentatori,IZLESTE OT ANONIMNOS ISPODELYAITE S“imenata si iLIZATA’!!! ETO MOITA GLEDNA TOCHKA-PROKURATURATA I SADAT SAM SIGUREN <CHE STE SI IZDIRAT ''VSICHI",koito pres godinite GRABIHA NACHELO S BORISOV OT ''NAZIONALNOTO BOGATSTVO i STE GI OSADYAT SAGLANO TEJESTA NA DEYANIYATA SI ,""!!! NO,imam predojenie, ""DA BADAT IZPRATENI DA SI ||OTRABOTYAT NEZAKONNO ZAGRABENOTO ,s kirka i lopata NA OBEKTITE PREKOPAVANE NA ""PETROHAN "" I ""POD vrah SCHIPKA''!!!

 6. комисар казва

  Aз пък са сещам за ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ГЕПИ груп и герб кмета на Бургас Димитър Николов златните кокошки на Боко усвоили откраднали за 12 год милиарди лева от БГ ХАЗНА и бюджет чрез източване с нереално високи цени на ОП-Обществени Поръчки

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.