Narod.bg до новата власт: Щерката на Цацаров – юрисконсулт на Николина Ангелкова, шефката ѝ е съпруга на строителен бос, участвал в грабежа на „Хемус” (ДОКУМЕНТ)

3 13 962

Бойко Борисов падна от власт, но мафиотският гербаджийски кръг остава непоклатим по министерствата, разкри източник на Narod.bg.

Гордата гербаджийска фамилия Цацарови

Затова подаваме сигнал до новата власт, която трябва да разбута кочините надолу по веригата – „Ти си го избра” Сотир Цацаров е уредил дъщеря си Диана Сотирова Цацарова за юрисконсулт в Министерството на туризма по времето на злощастната Николинка Ангелкова.

Врътката става през 2020 г., когато ВИП щерката е трудоустроена в Министерството на туризма като юрисконсулт в Дирекция „Международно сътрудничество и инвестиции в областта на туризма”.

Реклама

Сотир Цацаров увековечава бала на своята наследница

Заповедта за назначаване на Цацарова е №РД-02-35-04/17.02.2020 на базата на спечелен конкурс, на който щерката на бившия главен прокурор, настоящ шеф на КПКОНПИ и много близък до Баце пловдивчанин е класирана, защо ли не се учудваме, на първо място…

Още по-любопитно е коя е шефка на въпросната синекурна дирекция – Светлана Големанова.

Оказа се, че това е съпругата на шефа на „Агромах” Христо Савев, любимата фирма на ГЕРБ за грабежи в строителството. Именно това е фирмата, която е в основата на източване на 60 млн. лева кеш от АМ „Хемус”, изнесени в чували от „Асет банк” на Младен Михалев – Маджо, за което първо Narod.bg писа.

3 Коментара
  1. qzp казва

    Ще повярвам, че ще има промяна и възмездие, ако всички мафиоти до един влязат в затвора доживот или поне за много дълго време. Да ви и страната от Европейския съюз!

  2. Осман казва

    Семейство Адамс ,бащата разплут тулупа,майката….всичко женско е отдавна убито у нея,щерката як, набит женски дакел

  3. Байландо казва

    Всички лапачи на държавната хрнилка, са се обвързали и оплели един с друг, като един мега Гордиев Възел. Няколко стотици алчни лапачи и 6 милиона зяпачи и будали!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.