Само в Narod.bg: Корнелия бута Калоян Регото за вицепремиер! „Политологът” изплашен, че Бойко Рашков остава МВР шеф и ще чегърта шайката

6 5 378

Престъпната договорка на Корнелия и Бойко срещу правителството на Румен Радев почва да личи от Космоса покрай изявите на техните проксита – първо Тома Биков атакува президента, а сега представящият се за политолог Калоян Методиев – Регото се включи в мръсната кампания с тезата, че било много опасно министри от служебния кабинет да продължат да чегъртат шайката и в редовния.

Естествено, изританият от „Дондуков” 2 бивш съветник визира омразния Бойко Рашков, разковал кочината на ГЕРБ-ДПС-БСП с купения вот и така провалил поредното влизане на Бацетата във властта през задния вход.

Запознат с интригите в БСП източник разкри и защо Калоян Методиев брани Корнелия като Матросов на амбразурата – Нинова, макар и в оставка, му е обещала, че ще го пласира за вицепремиер!

Само преди минути най-близкият до Корнелия, която, вслушвайки се в съветите му е на път да изпадне от политиката, „анализира” актуалната ситуация като шеф на институт „Рего”:

„Ще е някаква сглобка, която да роди кабинет след два неуспешни парламента. Това е преходна конструкция, която да стабилизира държава, икономика и здравна система.

Реклама

Виждам една опасност, която е в опитите на президента Румен Радев да вкарва министри от служебния кабинет в редовния – през ПП.

Това е подмяна на вота, политически инженеринг и намеса в изпълнителната власт. Това може да минира преговорите”, очаквано подхвана „политологът” опорките на Бойко.

Калоян Методиев не пропусна да изкаже и тантрата, която пеят от сутрин до вечер ГЕРБ и ДПС – че президентската институция се опитва да концентрира в себе си цялата власт в държавата:

„Отговорността, която ще се носи от управляващите тази зима, ще е много тежка. По-добре ще е цената да бъде платена от нещо междинно като правителство, в което президентската институция да има задкулисна роля през вътрешната опозиция в БСП, през служебни министри и през ПП.

Президентът трябва да бъде стабилизиращ фактор, а не да се превръща в център на властта в държавата. И в един момент да се опитва да концентрира цялата власт, това нещо ще свърши зле”, вещае прокисто на Корнелия, без да събере смелост нито веднъж да каже името, което побърква Баце и неговите добре платени слуги – Бойко Рашков.

6 Коментара
 1. българин казва

  сборка и договорка на „заинтересовани“ люде!

 2. 5K казва

  Мдааа а…. значи освен вице Корни му се предложила и за любовница….

 3. 5K казва

  До там ли се докарахте да джвакате на Нинова джувката… толкова ли няма с кого и за какво да се занимавате!!!

 4. Дедо Пене казва

  ЧЕРВЕНАТА К.У.Р.В.А КОРНЕЛИЯ ПЛАТИ С ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЛЕДВАНЕТО НА СИНА СИ В ЕЛИТНИЯ УНИВЕРСИТЕТ БЪРКЛИ В САЩ!!! ИМА НАГЛОСТТА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ МЪЖЪТ И Е ТОЗИ, КОЙТО ПЛАЩА, А ТОЙ Е ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕН СЛУЖИТЕЛ В ЛУКОЙЛ СОФИЯ И ЗАПЛАТАТА МУ НЕ СТИГА ЗА СЕДМИЧНА ИЗДРЪЖКА В БЪРКЛИ!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.