Схема в Narod.bg: Ангел Кунчев работи за проекта CORDS на „Фондация Рокфелер” (ДОКУМЕНТ)

1 8 032

Държавният здравен инспектор Ангел Кунчев работи за „Фондация Рокфелер”, предаде репортер на Narod.bg. Кунчев, основен апологет на коронамерките, срещу които народът недоволства, се оказа ангажиран от наследниците на милиардера, спряган като част от Световното правителство в сянка, в проекта CORDS (Connecting Organizations for Regional Disease Surveillance)

Това е стр. 34 от документ, наречен „Свят, обединен срещу инфекциозните болести: Мрежа от организации за регионално наблюдение на заболяванията (CORDS)“, публикуван на 01.09.2013 г. в журнала Emerging Health Threats (Нови заплахи за здравето).

Журналът е част от „Форум за нови заплахи за здравето“, създаден през 2008 с изричната цел да открива и лекува нови опасности за общественото добруване като например грипни епидемии, Ebola, SARS, AIDS или болести в резултат на климатичната промяна.

Форумът се спонсорира от Wellcome Trust (Цюрих), Barclays Bank и JC Bamford Ltd или иначе казано, от фармацевтична компания, от финансова компания и от компания за оръжие.

Wellcome Trust е създаден през 1936 с парите на фармацевтичния магнат сър Хенри Уелкъм и към момента има инвестиционно портфолио от 29 милиарда британски паунда. От 1995 е собственост на фармагиганта Glaxo, който е активно ангажиран в разрешаване на текущата здравна криза. Целият борд на директорите на Wellcome Trust е интересен, но лицето Стефан Дунатов се набива на очи, понеже от 2017 е президент и на добре известния на по-напредналите конспиратори „Клуб 300“.

Проектът CORDS (Connecting Organizations for Regional Disease Surveillance), разяснен в 70-те страници на Журнала за нови медицински прокоби, е инициатива на „Фондация Рокфелер“ от началото на 2000 г.

В увода към изданието на Журнала (01.09.2013) президентът на „Фондация Рокфелер“ Джудит Родин представя проекта CORDS като нещо, което заедно със СЗО и други подобни организации трябва да овладее новите опасности за здравето ни. „…

Реклама

Еven as our technology and practices improve“, казва тя, „new threats arise. In the last two decades, we have seen some 30 new zoonotic diseases emerge, from SARS to hantavirus to Ebola and more. Population pressures and economic growth push humans into ever closer contact with animals, disturbing ecosystems, and creating ripe conditions for new pathogens to jump from animals to humans. Add to this the incredible growth in global travel and trade and the risk of new diseases quickly spreading worldwide has never been greater“.

Рокфелеровци отдавна си знаят, че Земята ще се пренасели, хората от зор-заман ще се сгъчат с животните и от това ще възникнат куп нови птичи, свински, маймунски и прочее патогени.

Никой никога не е живял тъй близо до животните, както мистър и мисис Смит през две хиляди и пета. През предходните десет столетия наистина никаква възможност не е имало за прескачане на патогени от животни към човек.

За целите на инициативата CORDS, между 2001 и 2008 са обособени групи от държави (на териториален принцип), като всяка група е натоварена със задачата да създаде в следващите 10 години възможности за приватизация на държавното здравеопазване, за бързо трансгранично проследяване на патогени, систематично докладване и дигитален мониторинг на инфекциите и т.н.

Една от ключовите групи на рокфелеровия проект CORDS e Southeastern European Health Network (SEEHN) или Югоизточна европейска здравна мрежа, създадена през 2001 и включваща балканските държави. Мотото на тази мрежа е „Наблюдение на заразните болести: ново десетилетие за изграждане на доверие и сътрудничество“, като в нея членува по един виден представител на всяка държава.

Представител на България в рокфелеровата CORDS през 2001 става настоящият главен държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев (освен ако няма друг Ангел Кунчев в здравното министерство).

По съвпадение, някои от представителите на другите източноевропейски държави (като например Албания или Хърватия) днес също са видни дейци в областта на публичното здраве. Довчера неизвестни, от година-две тези лица се изпотрепват да рекламират всякакви модерни медицински мерки и сертификати.

1 Коментар
  1. истината казва

    Mr. Todor Kantardjiev
    Director of the SEEHN RHDC in Bulgaria
    Вижте сами от линка
    http://seehn.org/bulgaria/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.