РАЗПАДЪТ започна: Областен управител и депутат напуска ГЕРБ! Митко Стайков отвратен от шайката

1 12 766

Бойко Борисов загуби изборите в две поредни недели и разпадът на мафиотската структура ГЕРБ започна, установи със задоволство Narod.bg.

Бившият областен управител на Търговище и депутат в краткото 45-то НС Митко Стайков напуска ПП ГЕРБ и поста си на общински председател на партията в Омуртаг. Това съобщи самият той с изявление във фейсбук.

Стайков обвинява за оставката си кмета на Търговище Дарин Димитров, с когото твърди, че има дълбоки различия за политиките, водени на местно ниво.

Реклама

Ето какво пише Стайков в социалната мрежа: „Уважаеми приятели, Искам да Ви съобщя едно свое добре обмислено решение – оттеглям се от членството си и от позицията на общински ръководител на ПП ГЕРБ – Омуртаг.

Дълбоките различия, които имам с водените политики на место ниво от областния координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров са непреодолими и няма как да продължим да работим заедно в тази политическа партия.

Чувствам се удовлетворен и смятам, че съм изпълнил дълга си към всички на които съм успял да помогна. Затова оставам верен на себе си и ще продължа да помагам с каквото мога. Бъдете здрави“.

1 Коментар
  1. Мариян Георгиев казва

    Плъховете първи напускат потъващия кораб!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.