Разкритие в Narod.bg: Сниман ли е зам.-шефът на КПКОНПИ на яхтата на олигарх от „Котараците”?

0 4 673

Антон Томов Славчев, зам.-директор на КПКОНПИ, с цветущия прякор Тони Терасата, е поредната гербаджийска калинка, която трябва да бъде проверена и при установяване на връзки с престъпното обкръжение на Бойко Борисов – изритана и предадена на правосъдието, разкри Narod.bg.

От спецслужбите разкриха, че има изключително деликатна информация, която касае навикът на Тони Терасата да почива на луксозната яхта на един от олигарсите на Бойко от кръга „Котараците”, разкри източникът на Narod.bg.

Информацията, с която разполагаме, си кара да попитаме има ли снимки на Антон Славчев, докато се припича с уиски в ръка на яхтата на един от важните „котараци” на Баце, забъркан в серия компрометирани обществени поръчки, проведени за пълнене на чекмеджетата на гербопитеците.

Според неофициални кадри яхтеното ваканцуване на скъпата лодка е ставало всяко лято на нашето Черноморие.

Във визитката на Антон Славчев четем, че е завършил Висшето военно транспортно училище „Тодор Каблешков“ в София и Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“ със специалност право.

Има дългогодишен стаж в системата на МВР. В периода 2008 г. до 2018 г. е служител на Държавна агенция „Национална сигурност“.

От месец април 2018 г. е избран от Народното събрание на Република България за Заместник-председател на Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Реклама

Прякорите Тони Терасата и Тони Балкони му лепна народът след разкритието, че заместникът на Сотир Цацаров е собственик на огромна тераса с квадратура 244 кв. м и на апартамент с обикновени размери – 63 кв. м, но с необикновена цена – 18 639 лв., или 151.27 евро за квадрат. Имотите са закупени през 2010-2011 г. в чисто нова сграда в столичния кв. „Хиподрума“.

Понеже малко хора са запознати с имената на „експертите” в КПКОНПИ, ето го състава на комисията:

Сотир Стефанов Цацаров, председател

Антон Томов Славчев, заместник-председател

Антоанета Георгиева-Цонкова, член на Комисията

Пламен Любенов Йоцов, член на Комисията

Силвия Русанова Къдрева, член на Комисият

Очаквайте разследване на Narod.bg кой е олигархът с яхтата, на която отдъхва „борецът срещу корупцията” Антон Славчев

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.