Силен коментар след изборите: Народът отхвърли куклата на Борисов със смазващо мнозинство!

4 3 928

Резултатът от изборите показа пълна несъстоятелност на загубилия кандидат. Резил, провал, катастрофа. Куклата на Борисов е отхвърлена със смазващо мнозинство. Освен, че не щат Борисов, и куклата му не струва. Това пише в силен коментар известният журналист Иван Бакалов.

Narod.bg публикува пълния текст:

Поведението на медии и политици след изборите направо опъва нервите на зрителите. Те са избрали да отстранят Борисов и всички негови кукли като Герджиков. И от телевизиите продължават да се леят по 6-7 на ден от неговите томабиковци, деницисачеви, даниелмитовци, и анализатори харалани и харизани. И някакви като професорката Коларова обясняват, че Герджиков е моралният победител.

Има проблем – и телевизиите, и анализаторите са изгубили смисъла. Не знаят на кой свят живеят.

Изборна победа с 66,7% на 31,8% не е каква да е победа.

Реклама

Показва пълна несъстоятелност на загубилия кандидат. Резил, провал, катастрофа. Куклата на Борисов е отхвърлена със смазващо мнозинство. Освен, че не щат Борисов, и куклата му не струва, ерзац.

Не интелектуалец, а жалък конформист, заучени фрази, фалшът е изписан на лицето му. А Малария Велева обяснява, че Радев бил избран с ниска легитимност.

И анализатори го усукват, че едва ли не Герджиков е спечелил. В Щатите или Франция президенти се борят за надмощие с 1-2%, Пази Боже, ако и у нас Радев беше спечелил с 1-2%.

Щяха да откажат да признаят резултатите от изборите или направо да обявят Герджиков за победител.

Всички тези медии и анализатори още не са се събудили, че живеят в нова реалност.

Беше ясно още от преди април, но те с някаква отчаяна надежда продължават, сякаш Борисов ще възкръсне и всичко ще потече както си знаят – всяка вечер той в новините, ала-бала, ще ни се накара по някои въпроси и джипката ще си върви. Любенов, Бойко Василев, Цветанка, Светльо, Хекимянчето, Николаев ще мяукат правилно и България ще процъфтява.

4 Коментара
 1. майната казва

  Така де , не може да си стъпил върху шкафчето, да се повдигаш на пръсти и да викаш – хванах го без чужда помощ ! Смехотворно е, представете си го само !

 2. ЧЕСТИМЕНСКИ казва

  де го неска бацуту тоя виден магистралостроител ,де са е притулил

 3. !!! казва

  Много предани тия анал-лизатори, сигурно още им плащат, време им е да се ориентират да лижат другаде.

 4. Локо Сф. от 1956 казва

  Браво за коментара на журналиста Иван Бакалов. Точно в десетката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.