Въпрос на Narod.bg: Защо пискливите глашатаи Тома Миков и Даниел Митов подминават кошмара с убиеца от ГЕРБ Христо Кацаров?

0 5 222

Интересно защо новината от последните няколко дни за самоубилия се кандидат за депутат от ГЕРБ Христо Кацаров, който е с обвинение, че е удушил приятелката си Елена Ганчева, служителка на ЕВРОПОЛ, мина почти незабелязано в медиите и социалните мрежи? Първо Narod.bg публикува мрачната драма с гербажията, но през казионните медии тя отлетя мимолетно, сякаш нищо не се е случило.

Според получената ЕЗА издирваният за убийство гербаджия е с ЕГН 881026****. Действията на МВР са били по искане на Нидерландия, за съжаление мъжът успял да се застреля преди да бъде арестуван, разкри веднага след ужаса източник на Narod.bg.

Реклама

Гръмналият се със законно притежаван „Глог” Христо Кацаров е бил на високи позиции в ГЕРБ – началник на кабинета на министър Николина Ангелкова и наясно с доста нейни тайни лични и политически афери. Самоубилият се не бил просто някакъв злочест клошар или обикновен несретник.

Венцеплетците на ГЕРБ Тома Биков, Радомир Чолаков, председател на Инициативния комитет за издигане на кандидатурите на Анастас Герджиков и лявата ръка на Бойко в мафиотската партия Даниел Митов, както и останалите нищо-не-казващи бъбривци подминават тази трагична тема като Борисов чекмеджето.

Защо така? Но бъбривците се вторачват в Крим, посолството и Конгреса на САЩ и легитимността на преизбирането на Румен Радев за президент? Самоубилият се кандидат за депутат от ГЕРБ, издирван за убийство, не е просто жълта новина. Изборите са важни. Важни са и новият парламент и новият кабинет, но и това, което питаме – защо премълчават цялата драма около убиеца от ГЕРБ, също е много важно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.