Спец по национална сигурност: ГЕРБ, махнете Бойко, държи се с вас като с рая (Анастас Герджиков трябва да подаде оставка като ректор)

4 7 118

Съчувствам на ГЕРБ, това трета поредна загуба. Призовавам ГЕРБ да махнат този Бойко Борисов най-накрая. Това коментира експертът по национална сигурност Бойко Ноев в ефира на bTV.

„Аз имам много приятели в ГЕРБ, Борисов се отнася към тях като с рая. Казва „моите депутати“, коментира той.

Реклама

„Няма съмнение в геополитическата ориентация на президента Румен Радев. Той все пак коментира темата за случая с българския Новичок, каза имената на участниците. Никога не съм чувал Даниел Митов да ги казва, никога не съм чувал Екатерина Захариева да ги казва“, допълни Ноев.

„Концентрира се една здравословна стабилност в парламента, ще се изкорени мутренското управление. Добрият синхрон с президентската институция е важен за България. Аз съм избирател на „Демократична България“, но съм и член на Инициативния комитет на Румен Радев.

Проф. Анастас Герджиков ще трябва да си подаде оставката. Той в изборната нощ обеща на своите избиратели от ГЕРБ и ДПС, че ще продължат. Накъде ще продължат? Към университета или към политиката?“, каза още експертът по национална сигурност.

4 Коментара
 1. БУБИ казва

  я ДЕМОКРАТИТЕ ОТ ДЕМОКРАТИЧНАТА партия герб митов и биков да поискат оставка на тиквата – ДЕМОКРАТИЧНО на другия ден ще дават интервю от ДЕМОКРАТИЧНАТА травматологията – прислужници за някои лев

 2. тъпкаченко казва

  мамуната от елеекспрес бил дузпата на сача – станала огромна и си докарал дископатия докато я завърти да и изчисти комина,заглеждал се по къдравелкото имали си ишмар

 3. Рада Госпожина казва

  ТОЗ Е ДРЪТ ЧИКИЖИЯ. И МНОУ КРАДЛИВ

 4. ИСТИНАТА казва

  НЕ! НЕ!! НЕ“Другарю-спец по национална сигурност“, ПРОКОРАТУРАТА и СЪДА трябва да СТОРЯТ ТОВА, а НЕ ОПГ „герб“ !!! Та нали за ТОВА е БОРБАТА по ПЛОЩАДИТЕ, СЕЛАТА, ГРАДОВЕТЕ, ЧУЖБИНА,……….,?! ИСТИНАТА, и САМО ИСТИНАТА!!! СЕГА, ВЕДНАГА, НЕЗАБАВНО!!! САМО така ще СПАСИМ България!!! Българиоооооооо!!! НАРОДЕ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.