Само в Narod.bg: Симитли – последната и най-яка крепост на ГЕРБ! (ИНТЕРАКТИВНА КАРТА на вота + ВИДЕО)

1 5 508

Уникална интерактивна карта на изборите на 14 ноември показва, че последната и най-яка крепост на ГЕРБ е… Симитли, установи репортер на Narod.bg.

Причината е, че синът на кмета Апостол Апостолов – Стефан Апостолов от ГЕРБ-СДС, печели за пореден път рекордно голям брой преференции, което автоматично го изстрелва от последното на второ място в листата на хунтата и може да се каже,че е сигурен депутат в новото Народно събрание.

Стефан Апостолов от Симитли е любимец на избирателите във всички избори досега. Той се прочу с голямата си дарителска кампания със собствени пари за двойки с репродуктивни проблеми.

Вече на бял свят има родени бебета и дори едно е кръстено на негово име, бие тъпана услужливо „Труд”.

Градът се прочу покрай репликата на покойния строителен бос Методи Бачев, казана на мегдана пред стотици свидетели, че „кмето на Симитли е е**л Бойко Борисов”.

Реклама

Бизнесменът визираше именно Апостол Апостолов, който в зората на демокрацията, когато Бойко Борисов прохождал в ъндъграунда, е бил местният бос от ВИС.

Легендата гласи, че до гаврата се стигнало след прегрешение на Борисов, което висаджийският тартор наказал съвсем по мутренски.

На този линк може да разгледате резултатите на всяка партия по области, картата е дело на Георги Демирев:

https://gdemirev.shinyapps.io/votes_map/?fbclid=IwAR1abX2Lt8ZTqsXMdNVSMA-0A8zN8sSmOagukS2GRI2w7K5cNyp5vjv1JOE

А това е видеото с Методи Бачев за „кмето на Симитли”:

1 Коментар
  1. […] Само в Narod.bg: Симитли – последната и най-яка крепост н… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.