ВРЕМЕ Е! Изринахме Бойко Борисов, дойде редът на Йорданка Фандъкова

9 6 483

Бойко Борисов бе успешно изчегъртан от управлението на държавата, но метастазите на ГЕРБ по места все още не са изкоренени. Време е главната корупционна яма в София – кръжецът около Йорданка Фандъкова, да бъде изритан воглаве с учителката от Самоков, апелира читател на Narod.bg.

Докато Баце е в нокдаун, самоизолирал се в Банкя далече от всички предатели, които направиха милиони зад гърба му, а сега напускат потъващия кораб, трябва да се започне нова процедура по искане оставката на Фандъкова, препоръча източникът ни.

Заедно с това е задължително да стартира пълна проверка на обществените поръчки, спуснати от СОС и от отделните общински администрации, подвластни на хунтата ГЕРБ. Тогава ще лъснат и причините за оставката, след която Фандъкова трябва да бъде предадена на правосъдието.

Реклама

Подобна теза защитава и общинският съветник и бивш шеф на Софийския районен съд Методи Лалов, ето какво написа той във фейсбук:

Изглежда, че успяхме да отстраним Бойко Борисов от управлението на държавата.

Време е обаче да отстраним и марионетката му в Столична община Йорданка Фандъкова, иначе ще трябва да понасяме безобразното й управление още две години. Тъй като тя няма да си тръгне сама, гражданите трябва да я изхвърлят от община с протести.

9 Коментара
 1. !!! казва

  Не само Фандъкова. Да не забравяме Гешев и прекомерно голямото количество държавни хрантутници, които правят предимно нищо, но лапат огромни заплати. В Холандия населението е 28 милиона, а държавната администрация е 20000 души. У нас на 6 милиона население – 450000 държавни хрантутници.

 2. КОЛАРОВА казва

  МИТОВ ПУТКО НАСРАНА ОНОВА ДОБИЧЕ ПЛЕВНЮ СТАНА ПРЕЦИДЕНТ С 1 600 000 ГЛАСА РАДЕВ С 1 500 000 ЩО НЕ РиВА ТОГАВА БЕ БУХАЛ СМОТАН

 3. Затвор за тиквата казва

  След Фандъкова и МитИто гербавото, кмета на Бургас. Този е най – големия крадец след простака.

 4. Ники казва

  Ами насрания крадец лицето Иван Портних ,Пт него трябва да се почне първо

 5. ге бе дже казва

  Ники ,келнерчето ще го щавят по специална програма ,там ще е голямото ресто,ще му отделят специално внимание три дни без пудра и канарчето ще запее мощно

 6. Тошко казва

  Оказа се, че ГЕРБ е едно свърталище на крадци, калинки, хрантутници, прости всякакви , а не само кърджалийски путки и всякакви неграмотни идиоти.
  Настъпи техния край.Съд за престъпниците и дълго гостуване на бай Ставрев!

 7. Тошко казва

  Оказа се, че ГЕРБ е едно свърталище на крадци, калинки, хрантутници, прости всякакви , а не само кърджалийски путки и всякакви неграмотни идиоти.
  Настъпи техния край.Съд за престъпниците и дълго гостуване на бай Ставри!

 8. ИЛИЕВ казва

  Фандъчка, а заедно с нея и Боршош – любовникът на румяна бъчварова онзи дето окраде НДК,а сега е зам кмет, назначен от тиквата

 9. майната казва

  Хора не видяхте ли на предишните избори? Който иска всичко, не по;учава нищо ! Така че спокойно, първо Буци и после я по нега, я по нега в индийска нишка към пандизПалас !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.