Първо в Narod.bg: Лаура Кьовеши арестува 25 човека от бандата на Бойко – Котараците в килия до Нова година

0 19 647

Така чаканата от всички справедливост за грабежите на ГЕРБ ще бъде раздадена – до края на годината 25 човека от бандата на Бойко Борисов ще бъдат арестуван и натикани в килия до старта на съдебен процес за престъпленията си на базата на издадени европейски заповеди за арест, научи Narod.bg от свой човек в службите.

Безпрецедентният удар срещу мафиотската клика около бившия премиер ще се случи благодарение на новата форма на работа на европейския прокурор №1 Лаура Кьовеши с МВР, НАП и Агенция „Митници”, при която компрометираният Иван Гешев изцяло е изритан от веригата.

Реклама

Така нашите служби подават сигнали до Кьовеши без знанието на нашия главен прокурор, което ще доведе и до първите арестувани от олигархичния кръг около бившия премиер от СИК.

Съвместните разследвания на нашите служби с европейската прокуратура вървят от няколко месеца и до Нова година се очакват резултатите – според информатора на Narod.bg 25 човека около Бойко ще бъдат арестувани през Кьовеши, като сред първите в килия ще се озоват сенчестите бизнесмени от кръга „Котараците” Иван Алексиев, Богомил Гьорев, Росен Русимов и любимецът на Борисов Александър Сталийски. Дали тарторът на „Котараците” и спонсор на Гоце Първанов – Людмил Стойков ще бъде арестуван, предстои да научим.

Според данните Котараците и цялата крадлива паплач около ГЕРБ ще бъдат вкарани в килията с европейска заповед за арест на базата на цял букет от престъпления – ДДС измами, източване на акцизи, шашми с европейските фондове и пълнене на чекмеджета с парите за големите инфраструктурни проекти на България, като например магистралите „Хемус” и „Европа”, разкри източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.