САМО в Narod.bg: Убиецът от ГЕРБ Христо Кацаров, който се гръмна в главата с „Глог”, знаел всички тайни на Николина Ангелкова (ВИЖТЕ)

2 10 798

Убиецът от ГЕРБ – 32-годишният Христо Кацаров, който се самоуби вчера в апартамент в „Дървеница”, за което първо Narod.bg писа, знаел всички лични и политически тайни на бившия министър на туризма при хунтата – тунингованата Николина Ангелкова, разкри наш източник.

Кандидат-депутатът си пръсна главата със законно притежаван „Глог”, след като бе издирван в Нидерландия за убийството на своята приятелка Елена Ганчева, за която първо Narod.bg съобщи, че е служител на „Европол”.

Христо Кацаров е бивш парламентарен секретар на Министерство на туризма и началник на политическия кабинет на Николина Ангелкова, двамата били опасно близки и споделяли всичко, разкри информаторът на Narod.bg.

Реклама

Кацаров, който е вписан на последно място, 28-мо, в бургаската листа на партията на Бойко Борисов за изборите на 14 ноември, се застреля малко преди да бъде задържан за убийството на своята приятелка.

Кандидат-депутатът е бил издирван, след като нидерландските власти са издали европейска заповед за ареста му.

Преди месец 32-годишният мъж се преместил в Нидерландия при 31-годишната Елена, която е работила в Европол в Хага и е живеела от 10 години там. За вота на 14 ноември Христо Кацаров се връща в Бургас, но след изборния ден отново отива в Хага. Между него и приятелката му обаче избухва скандал и младата жена е убита, а Кацаров пристига в София.

Каква е причината за свадата с фатален край не е ясно, но близки на двойката споделят пред „Виа Понтика“, че Елена е отказала да приеме предложение за брак от 32-годишния Христо заради отношения с друг мъж.

Кандидат-депутатът вчера бил търсен от униформени на адреса си в Бургас, но не е бил открит. Полицаите са установили, че е в София и локализирали точното му местонахождение по личния му автомобил. При влизане в апартамента на бул. „Климент Охридски“, за да го задържат, са го открили мъртъв. От огледа е установено, че Христо Кацаров се е самоубил със законно притежаван пистолет.

2 Коментара
  1. КОЛАРОВА казва

    сигурно е топвал чушката у ангелкината яхния , такива кучета като нея кога им падне нещо странично дават всичко от себе си

  2. многознайко казва

    то това е ясно,че са се „имали“ щото как иначе ще и знае тайничките-то с любофф става тая работа.Човека е симпатичен-жалко за него-за една кифла да се гърми,ама като ти влезе бръмбъра в главата- няма спасение.Иначе,че оня вълк Ангелинчето квато е палава….ясна работа.Па и депутат щела да го прави.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.