Измамата на ГЕРБ: ГКПП „Капитан Андреево” се задръсти от рейсове за вота, Ердоган праща ходещи бюлетини (ГЛАСУВАЙТЕ, за да спрем мафията)

0 13 333

Схемата на ГЕРБ за рекорден внос на ходещи бюлетини от Турция вече е в ход.

Десетки рейсове, натъпкани с изселници с двойно гражданство, обсадиха ГКПП „Капитан Андреево” за балотажа утре, според договорката между Бойко Борисов и Реджеп Ердоган, докладва очевидец пред Narod.bg.

Целта е с машинации, сред които гласуване в няколко секции и небивала мобилизация на балотажа утре между президента Румен Радев и претендента на шайката ГЕРБ Анастас Герджиков, отровната партия на Борисов да успее да пробута своя мъпет за държавен глава.

Реклама

Както първо Narod.bg писа, президентското кресло е последният шанс на мафията да успее да запази Иван Гешев като главен прокурор, което ще направи разследванията за милиардните кражби срещу бандата на Бойко невъзможни.

Поради небивалата мобилизация за балотажа на добре платените ядра на ГЕРБ и ДПС единственият шанс на Радев да продължи политиката на изчистване от корупцията е България да излезе и гласува масово. Иначе шансът да правото да бъде съборено от престъпниците е огромен, предупреди източник на Narod.bg.

Към момента рейсовете, идващи от Турция, буквално са задръстили ГКПП „Капитан Андреево”. Опашката е се вие заради проверки на влизащите в България ден преди балотажа.

По информация на БНТ на пункта тече и специализирана полицейска операция срещу контрабандата на Икономическа полиция, Агенция „Митници”, НАП и Автомобилната администрация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.