Първо в Narod.bg: Кандидат-депутат от ГЕРБ си пръсна мозъка! Самоубилият се Христо Кацаров издирван за смъртта на ченге от Европол (УЖАСЪТ от очевидец)

0 6 421

Кандидат-депутат от ГЕРБ в Бургас се застреля със законно притежаван пистолет „Глог”, разкри първо Narod.bg от свой източник в МВР, очевидец на кървавото самоубийство.

31-годишният Христо Кацаров, който е бил парламентарен секретар и началник на политически кабинет в Министерството на туризма при Николина Ангелкова, се е самоубил днес в апартамент в София при опит да бъде арестуван от полицията.

Гербаджията е издирван заради получена от Нидерландия европейска заповед за арест (ЕЗА) за убийството на Елена Ганчева, служител на „Европол”, обясни информаторът на Narod.bg.

След като заповедта за издирване и арест била сведена до служителите на МВР, автомобилът на Христо Кацаров бил локализиран пред жилищен блок в София.

Реклама

При проведена днес операция по неговото задържане току преди да бъде окован кандидат-депутатът от ГЕРБ извадил пистолет и си пръснал мозъка.

Според получената ЕЗА издирваният за убийство гербаджия е с ЕГН 881026****. Действията на МВР са били по искане на Нидерландия, за съжаление мъжът успял да се застреля преди да бъде арестуван, обясни източникът на Narod.bg.

Нашата проверка уточни, че Кацаров има зад гърба си години опит като парламентарен секретар и началник на политически кабинет в Министерството на туризма при Николина Ангелкова.

„Участвам в кампанията като част от екипа на коалиция ГЕРБ-СДС, защото България се нуждае от потенциала, знанията и труда на всеки един от нас, за да се върне по пътя на европейското си развитие”, обясни само седмица преди вота на 14 ноември Христо Кацаров.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.