2:0 за Румен Радев! На дебата Герджиков бе като Тома Биков на стероиди

5 9 452

Единственият кандидат-президентски дебат приключи с 2:0 за държавния глава Румен Радев срещу претендента на чекмеджетата и кюлчетата Анастас Герджиков! 1:0 от 14 ноември и втори гол тази вечер пред очите на цяла България, резюмира унищожителната канонада на Радев по Герджиков репортер на Narod.bg

По време на единствения телевизионен дебат между двамата основни претенденти Радев атакува опонента си по темата, която всички българи очакваха – че по време на предизборната кампания не е взел отношение за прословутите шкафчета със злато и пачки евро в дома на Бойко Борисов и не е дал мнението си за управлението на ГЕРБ.

Действащият президент атакува и че е свързан с ГЕРБ, тъй като именно негови представители го следват навсякъде по време на кампанията. „Из България те развежда бившият министър на МВР Младен Маринов”, изстреля Радев, на което Герджиков можа да отвърне само с преглъщане на изсъхналото от паника гърло.

Шкафчетата не са мои, опитвате се да ме прикачите към други хора, един добър президент не трябва да мисли само за Бойко Борисов. Подкрепям всички български институции, не познавам главния прокурор, смутолеви Герджиков

Върховният главнокомандващ попита Герджиков дали подкрепя действията на прокуратурата за забавянето за разследванията за шкафчета, кюлчета, имоти в Барселона на Мутрата.

На въпроса ученият отговори с въпрос: „Защо никога не признавате, че грешите”.

Реклама

Радев опонира, че това не е вярно. „За 5 години отстоях истината, мога да бъда горд от това, че допринесох за възбуждане на гражданската енергия за промяна. Ако хората виждаха грешката в мен, нямаше да ме подкрепят, напомни му Румен Радев.

Ето как оцени дебата комуникационният експерт Любомир Аламанов:

Интересно е да се наблюдава как възрастен човек, професор при това, ректор на най-стария университет в България, се е докарал до позицията на подскачащо лаещо кученце, което търси скандал и шумотевица.

Не съм съгласен с някои позиции на Радев, но Герджиков е като Тома Биков на стероиди. Очаквам всеки момент да започне да тропа по катедрата.

Помнете Плевнелиев, помнете сянката на Борисов.

Хубава вечер!

5 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Не издържаха нервите на Герджик ефенди накрая. Когато водещата ги прикани да, си стиснат ръцете Герджик ефенди се обърна към Радев с думите.: Видяхте ли, че не беше страшно. “ Радев беше като втрещен от простотията на ректора на всички ректори.

 2. !!! казва

  Защо не издигнаха Тома Биков за президент да се позабавляваме?

 3. КОЛАРОВА казва

  ЕДИН ЧЕХЛЮ СТИГА , ТОЗИ ЛАЛУГЕР КАК Е СТАНАЛ РЕКТОР…..

 4. майната казва

  Отвратителен беше „дебатът“. Когато някой се цани за адвокат на дявола и се прави на независим обединител, изобщо за какво иде реч ? Как ще се изпъчи пред студентите и ще използва „авторитета“ си пред тях ? Нямал нищо общо с никого – прави се на шамандура, която се е откъснала от въжето, АМА ПАК ПЛУВА НА СЪЩОТО МЯСТО !

 5. Локо Сф. от 1956 казва

  Съгласъв съм с коментариите на първите четирима. Само ще допълна към тези, които казват, че партия „Продължаваме промяната“ е президенска. Това попита и Герджикав. Затова питам всички, Радев, който е представен и избран за президент от БСП значи ли, че БСП е президенска партия. Това да се набие на всички малоумници подкрепящи за президент човек зад който стои мутренската шайка на Борисов и неговорещите български език от Турция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.