Първо в Narod.bg: Ето кой сменя Корнелия начело на БСП (източник от „Позитано” 20 издаде тайната)

3 2 338

БСП все още има шанс да изплува от безпрецедентното дъно, до което бе доведена 130-годишната партия от меркантилната приятелка на хунтата Корнелия Нинова.

Почти сигурният лидер на Столетницата се казва Крум Зарков, синът на емблематичната журналистка Анна Заркова, докладва пред Narod.bg брилянтен източник от червената централа на „Позитано” 20.

38-годишният социалист се ползва с добро име в партията и, за щастие, няма индикации за обвързаности с корумпираните ментори на Нинова.

ВИП гласове в БСП вече обявиха, че БСП има нужда от млад лидер, който да изкара партията от тинята. Довчерашният говорител на служебния кабинет Антон Кутев и благоевградският топ социалист Костадин Паскалев застанаха зад тезата, че нов и неопетнен лидер ще получи шанс да върне БСП в челото на политиката, където ѝ е мястото.

За напълно възможното си лидерство намекна и самият Крум Зарков. Преди минути пред bTV синът на Анна Заркова призна:

Реклама

„Получавам доста сериозна подкрепа отвсякъде и удари от онези сайтове, които са заети да очернят хората. Ще взема решение дали ще се кандидатирам за поста, когато започне съответната процедура“, не скри Зарков.

По думите му по-важното в ситуацията е съставянето на правителство и чак тогава възстановяването на левицата.

„Няма противопоставяне между Румен Радев и БСП. Според мен една от причините за лошия ни резултат е разминаването на подкрепата на левицата за Радев“, каза потенциалният бъдещ лидер.

Той допълни, че действията на „Продължаваме промяната“ са добри и решението да не се включват ГЕРБ и ДПС в преговорите е било правилно.

Зарков добави, че преговорите за кабинет и екипът от левицата, който ще участва, зависят от Националния съвет на БСП.

3 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    Да, но за да стане всичко както ТРЯБВА и „бсп“ да стане ИСТИНСКО „БСП“, е НУЖНО да бъде ОПОВЕСТЕН СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези, които ПОДМЕНИХА листата за Евровота, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!! Ако ТОВА НЕ СТАНЕ, то няма значение КОЙ ще застане начело на „бсп“!!!

  2. Антикомуна казва

    Аз харесвам Нинова, защото унищожи галантно БСП/БКП и я принизи до малка партия с нищожен авторитет! Курнелке, дерзай до пълното деструктиране на червената отровна гъба!!!

  3. Дедо Пене казва

    Аз харесвам Нинова, защото унищожи галантно БСП/БКП и я принизи до малка партия с нищожен авторитет! Курнелке, дерзай до пълното деструктиране на червената отровна гъба!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.