Аларма в Narod.bg! ГЕРБ опитва саботаж на протеста пред Турското посолство (хунтата пуска лумпени да окървавят бунта срещу намесата на Анкара в балотажа)

2 2 811

Криминалната партия ГЕРБ вади мутренските прийоми в опит да саботира протеста, който днес от 17 ч. ще блокира Турското посолство на столичния бул. „Васил Левски” 80 против намесата на Анкара във вътрешните работи на България.

Както първо Narod.bg писа, на балотажа в неделя кандидат-президентът на мафията Анастас Герджиков може да получи рекордните 200 000 гласа от Турция след договорка между Бойко и Ердоган, алармира наш на Narod.bg от средите на шайката.

Според данните гербопитеците са започнали активни мероприятия да провалят мирния протест на гневните от заговора на Борисов и турския президент българи, като се опитат да го докарат до етническо напрежение, каквото всъщност не съществува.

По заповед на Бойко Борисов се събират лумпени, които да се влеят в протеста и да го окървяват с провокации, които да принизят спонтанното недоволство срещу националното предателство на мутренската партия.

Реклама

Планира се в протеста да се инфилтрират гамени от агитката на „Левски”, които да крещят обиди пред посолството, за да излезе, че въстаналите българи не са нищо повече от банда малоумници, обясни източникът на Narod.bg.

Дори в момента пред партийната централа на ГЕРБ се събират кметове-мюсюлмани на шайката, които да подкрепят Баце с твърдението, че българските турци нямат общо с „инсинуацията” за мощно рамо от Анкара.

За да се подсигурят и по втора линия, разбойниците на Бойко Борисов вече са започнали опити да платят на цели групи хора, които възнамеряват да протестират, за да ги откажат от ходене до Турското посолство.

За да се избегнат всякакви конфликти, нека протестиращите не се поддават на провокациите на нискочелите гербопитеци, бунтът е срещу заговора на Ердоган и Борисов, не срещу държавата Турция, призова информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Този селяндурски сайт са изтривалката на националния предател гумен гадев - шпаклата казва

    А гумен гадев чия подлога е, а? На американците!Главен негов кадровик е оная малоумната с нездравия блясък в очите от „Козяк“!Генерал-губернаторката на колониална България!
    Мърши такива!

  2. !!! казва

    Тъй, тъй путюту плевню беше прекрасен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.