Само в Narod.bg: Външният министър Светлан Стоев е пробит, помага на ГЕРБ с бруталната намесата на Турция в изборите (МНЕНИЕ на ДИПЛОМАТ)

5 5 044

Две денонощия след приключване на извънредните парламентарни избори и изборите за президент, активирали нечуван брой ДПС избиратели в Турция, няма никаква реакция от страна на нашето правителство в лицето на Министерството на външните работи и пробития министър Светлан Стоев, който с бездействието си открито играе за ГЕРБ срещу България. Това предупреди пред Narod.bg източник от високите етажи на дипломацията, запознат с мръсните играчи, платени от чекмеджето на Бойко.

Няма друго обяснение за мълчанието на МВнР за това, че в Турция медиите и администрацията на една чужда държава се намеси брутално в изборния процес в нашата държава,алармира пред Narod.bg дипломатически източник.

Турските медии масирано отразяваха гласуването на българските турци с двойно гражданство, най-големият турски вестник с тираж над 1 млн. публикува часове преди изборите откровена агитация и пропаганда в полза на ДПС.

По време на изборите турски кметове и полицаи попаднаха в новинарските емисии и се видя с просто око, че произвеждат брутален натиск върху избирателите, които гласуват, без да знаят български език.

Външно министерство позорно мълчи и не смее да реагира срещу това грандиозно и безпрецедентно безобразие.

Реклама

Мълчат и лидерите на политическите партии, вторачени в собствените си провали.

България никога не се е унижавала чак дотолкова! Дори и политолозите, да не говорим за журналистите, не коментират унижението, на което ни подложи Реджеп Ердоган! И това не е просто намеса във вътрешните ни работи. Това е управлението на България извън България. Управление на България от небългари.

За капак ни чака двойно по-голямо унижение в неделя, когато 200 000 изселници ще гласуват за кандидат-президента на хунтата ГЕРБ Анастас Герджиков след договорка между Бойко Борисов и Ердоган, каквато информация е добита от българското разузнаване.

Изходът е само един – масово гласуване в неделя за Румен Радев, иначе рискуваме всичко да тръгне по добре отъпкания от мафията на Баце път на корупцията и грабежа.

Присъединете се към протеста пред Турското посолство в четвъртък, 18 ноември, за да покажем, че не сме територия, в която разпасали се мутри ще командват съдбите на нашите деца, призова дипломатът пред Narod.bg.

5 Коментара
 1. почитател Иванов казва

  Г-н Радев, как ще отговорите на действията на Вашия министър на външните работи.?
  Не се ли пропуква и Вашата увереност, че всичко е наред, ако си замълчите за това престъпление?
  Пак ли народа да ВИ спасява ? Това е позор за държавата и народа ни.

 2. Stan казва

  Радев е Предател !!!
  Радев се оказа Американска МАРИОНЕТКА!
  Той не е моят Президент!
  Ще гласувам с отвращение за Герджиков, само и само да не е Радев пак Президент!
  Така ще направят много други Българи!!!

 3. Georgiev07 казва

  АМИ КАК ДА СЕ ПОЯВИМ НА ПРОТЕСТА?
  С МАСКИ И ЗЕЛЕН ПАСПОРТ ЛИ?
  АМИ НЕГОВИЯ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ДА НИ КАЖЕ КАК?

 4. Ахмед Доган казва

  Яж хуя на Румен Радев, Герджиков е курва и лапа курци

 5. майната казва

  Хора какво пишете ? Това е недостойно ! Нали Буци лично се яви при Ердоган да проси подкрепа ? Този национален предател, развърза ръцете на всичко АНТИБЪЛГАРСКО.Затвор за него – за престъпления срещу РЕПУБЛИКАТА!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.