Разгром в Narod.bg: Партенката на ГЕРБ Георги Харизанов аут от „Евронюз” (телевизията тръгва на мястото на слугинската кабеларка „Европа”)

3 14 541

Разгромът на глутницата ГЕРБ продължава и след изборите на 14 ноември. Един от най-верните глашатаи на Бойко – представящият се за „анализатор” Георги Харизанов, е аут от ръководството на телевизията на гербопитеците „Европа”, която скоро ще смени името си на „Евронюз България”, разкри Narod.bg.

Окралият „Напоителни системи”  подмазвач на Баце в момента е изпълнителен директор на промиващата мозъци кабеларка. Когато телевизията се превърне в истинска медия под бранда „Евронююз”, обаче, Жоро Тръбата ще бъде остане без право на глас в медийната политика, обясни информатор на Narod.bg от канала.

Засега е ясно, че „политологът” с криминално минало и осъдителни присъди ще бъде оставен да се занимава със събирането на реклама за телевизията и няма да бъде допуснат да припари до студията, камо ли да дава тон какви събития и как да бъдат отразени.

Реклама

Това означава, че Буци остава с един медиен рупор по-малко, което е поредната добра новина след разгрома, който отнесоха гербопитеците в неделя.

На 29 април 2021 година „Евронюз” обяви, че подписва партньорство с „Европа” за стартирането на „Евронюз България”. Все още не е ясно кога точно стартира новият канал.

Официалната информация към момента гласи, че бившият репортер, водещ и продуцент на Нова тв Марина Стоименова ще бъде главен редактор на „Евронюз България”, както ще бъде прекръстена западналата кабеларка „Европа”.

Така изпълнителният директор на телевизията Георги Харизанов, който е виден член на бившата управляваща партия ГЕРБ, отива в канала, резюмира източникът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Документ казва

    А какво стана с Тони ДС-Рудолф гимлерот Тодорофф?!

  2. Никола Ташев казва

    Де го виде тоз „разгром“, по малко от 3% и то откраднати от наглесените машини, смешници

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.