Вижте какво построи кметът на Дреновец от ГЕРБ Надя Иванова – тази кражба е „еко-велопарк“ за 10 000 лв. (СНИМКИ)

2 3 404

Кметицата на Дреновец, общ. Ружинци от ГЕРБ Надя Иванова се е научила от Бойко Борисов как да краде пари с уж благородната идея да направи нещо добро за своите съселяни.

Надя Иванова е готова за прокуратурата

Гербаджийката „реализира проект“  за „ЕКО – ВЕЛОПАРК“ към ПУДООС и МОСВ на стойност 9 985.20 лв., който представлява гаврата от снимките – малко асфалт, изсипан и заравнен сякаш от 5-годишно дете и готово – работа, работа, работа…

В документите за тая кръпка четем, че „трасето е максимално обезопасено, така че освен всичко останало е и ползотворна среда за развитие на децата.

Реклама

Карането на велосипеди, ролери и тротинетки е активност, която не само подобрява здравословното състояние, но и настроението – децата се забавляват, докато спортуват“, смеят се хората в Дреновец на кметската наглост.

Срещу 10 000 лева са поставени 5 паркови пейки, 2 кошчета за разделно събиране на отпадъци, 4 Led осветителни тела, 256 кв.м. асфалт за алеята и районът е озеленен с декоративни храсти и дървета.

Това е ГЕРБ…

2 Коментара
  1. Градинаров казва

    Тази Надя Иванова е една итинска деревня. Можеше да напрови велоСтапедната алея от две глеми букви ББ , за да може децата да научат буква от Азбуката и да остане за вечен спомен на селяните за БОЙКО и неговото царствено управление. Можеше по средата да се издигне и негов бюст, за векове.

  2. бай митю казва

    докато Тулупа от Козяк не го набутат за дълго на топло в райе, няма да има оправия, воглаве с неговите подлоги!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.