Само в Narod.bg: Бойко иска да „купи” Кирил Петков и Асен Василев, вади умопомрачителна сума с шест нули

3 7 549

Бойко Борисов и олигархичният му кръг са изпаднали в истерия, че победителите на изборите в неделя – бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще продължат да вадят кирливите корупционни ризи на ГЕРБ и ще трасират пътя им към съда, което може да приключи в стая с гледка през решетки.

Добре запознат със случващото се в глутницата информатор на Narod.bg алармира, че за да предотврати фаталния край, сикаджията е готов да извади умопомрачителен рушвет с шест нули, с който буквално да купи любовта на Харвардския дует.

Според източника на Narod.bg престъпната оферта вече била готова, търсел се подходящ начин и медиатор, който да предложи десетките милиони на лидерите на „Продължаваме промяната”, за да я превърне в „Продължаваме подмяната”.

Реклама

Шайката ще си върне милионния рушвет само с една тлъста магистрална обществена поръчка, припомнете си чувалите с пачки от АМ „Хемус”, които бяха изнесени от банката на Младен Михалев – Маджо, за което първо Narod.bg писа.

Бойко има опит – вече сключи такава сделка, като купи Слави за 50 000 000 лева, сега е готов да извади двойно повече, за да тури в малкия си джоб тандема Петков&Василев.

В хунтата се говори, че срещу тази сума Дългия изигра перфектно ролята си на новия Спасител, като свърши прекрасна услуга на Бойко Борисов да измести вниманието от протестните партии, а накрая умишлено провали шанса за съставяне на две правителства, докладва източникът на Narod.bg.

Затова и съвсем резонно народът наказа хитрия чалгаджия, като му отреди разгромяващото пето място с 247 586 гласа, или 9,52%, след като го издигна до победител на 11 юли с резултат 657 829, респективно 24.08% подкрепа.

3 Коментара
  1. Наблюдател казва

    Ще ги купи, ама друг път. Те са умни и знаят как да си изкарват парите. А Борисов да си пази краденото, защото ще му трябват много пари за адвокати и за елементарни затворнически удобства.

  2. Генади Кръстев казва

    Миленчо велчевото претъркаля външният дълг от долари в евро, когато американският долар беше на върха и точно преди да се срине с повече от 1/3. С тази далаверка предишните „харвардци“ гушнаха милиард. Тези пък току-виж го изтиркаляли дълга обратно в евро и пак милиард гушка. Ще ги купува с някакви си милиони, проз си беше тиквун, проз ще си и умре.

  3. ГОСТ казва

    ТАКА КАКТО ГИ ПРЕЦЕНИХ, НЕ СА ТРУДНИ ЗА КУПУВАНЕ! ТЕ СА ФИНАНСИСТИ, ПРАГМАТИЦИ, ПЛОД НА ЗАПАДНИЯ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ, КОЙТО Е СТРОГО ПРАКТИЧЕН И ПРАГМАТИЧЕН. В ТЯХ ОТСЪСТВАТ ВСЯКАКВИ ИДЕАЛИ, ПАТРИОТИЗЪМ, МОРАЛНИ СКРУПУЛИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ПЪК ЗА ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ, ТЕ СА НАПЪЛНО ЧУЖДИ НА НАРОДА НИ КАТО ТИПАЖИ! ЩЕ НАПРАВЯТ СДЕЛКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА ИМ МИГНАТ ЛУКАВИТЕ ОЧЕНЦА!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.