Първо в Narod.bg: Доктор Оскар става здравен министър, разкрива всички далавера на екс приятеля си Коце Ботокса

3 17 054

Лекарят на годината – д-р Александър Оскар ще бъде новият здравен министър, научи Narod.bg от свои отлично запознати източници.

Известният офталмолог е сред обсъжданите имена за този най-отговорен пост в държавата в днешното пандемично време. Вестта, че именно д-р Оскар може да поеме здравното ведомство здраво е разтърсило неговия предшественик от ГЕРБ – Коце Ботокса, който още преди изборите започна грозна кампания срещу влиятелния специалист. Двамата били изключително близки в миналото и си знаели всички тайни.

Припомняме, че при мръсната атака срещу д-р Оскар, който бе отличен с приза „Лекар на годината“, бе направен опит името му да се замеси в скандал с източване на пари от здравната каса. Самият той и „Александровска“, в която оглавяваше очната клиника, отрекоха всички клевети.

Реклама

Според близки до д-р Оскар в момента, когато той стане здравен министър, се готви да извади на бял свят всички далавери и мръсни игри на Ботокса. 

3 Коментара
  1. Няма късмет казва

    Не можа да случи на истинска мъжка любов Коце Ангелов. Артистът го заряза, оня лекар дето скъсява черва от втора хирургия на Александровска болница му пуска само от време на време, а младото момче-депутат, което беше задушил само преди два месеца не обичало дебели мъже. Сега пък и за кражбите му ще го подгонят. За съжаление е милата Костадинка.

  2. Професор Герджиков казва

    Този как ебе още ме боли гъза

  3. @банджия казва

    И двамата са за при бай Ставри!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.