Народе, ГЛАСУВАЙ: Турция дава 200 000 гласа на ГЕРБ за балотажа (Бойко се договори с Реджеп Ердоган)

1 10 848

НАРОДЕ, ГЛАСУВАЙ! Балотажът в неделя между Румен Радев и Анастас Герджиков може да изглежда с предизвестен край заради двойно по-голямата подкрепа за действащия президент, но това е огромна грешка, която работи за ГЕРБ, предупреди източник на Narod.bg от спецслужбите.

Причината – Бойко Борисов се е договорил с Реджеп Ердоган неговият кандидат-президент Анастас Герджиков да получи немислимите 200 000 гласа от Турция на 21 ноември.

Според нашия информатор разузнаването е събрало информация, че има план на турската държава да осигури супер мощна подкрепа за кандидата на Бойко. Ако се запази отчайващо ниската избирателна активност от 38,9% от вота в неделя, това ще свърши чудесна услуга на хунтата и ще измъкне уж сигурната победа изпод носа на Румен Радев.

Сметката е изключително елементарна – при 99,51% обработени протоколи от вота на 14 ноември разпределението е следното:

– Румен Радев – Илияна Йотова – 49.45%, или

1 312 261 гласа

– Анастас Герджиков – Невяна Митева – 22.85%, или

606 441 гласа

Реклама

Разликата е двойна и това успокоява феновете на генерала, което пък поставя смъртоносен капан пред Румен Радев, защото в сметките се набъркват онези 11,51 промента, или 305 562 гласа, които отидоха за Мустафа Карадайъ.

Сега тези избиратели ще бъдат зомбирани да гласуват срещу Румен Радев. Като прибавим и 200 000 „бонус” от Турция, сметката съвсем не излиза – 1,3 млн. за Радев срещу 1,1 млн. за Герджиков. При очакваната още по-ниска избирателна активност на балотажа в неделя ще излезе, че опасността да възродим шайката, като ѝ подарим президентския пост, е изключително голяма.

Затова, народе, на 14 ноември (неделя) не ходи за гъби, а отиди и гласувай, иначе ще направим огромна услуга на мутрите, като им подарим „Дондуков” 2.

За договорката на Бойко с Ердоган, пред когото проваленият премиер от СИК обича да прави теманета на килимчето, пръст има и отколешният политически приятел на ГЕРБ – ДПС, което се ползва с очевадната подкрепа на Турция.

Ето сухите факти, които и най-големите скептици за съществуването на задкулисните договорки между двете отровни партии не могат да отрекат – Движението за права и свободи спечели 83 хил. гласа от вота зад граница, като основната част от тях са от Турция.

Така след поредица от парламентарни избори през последните шест години, в които ДПС беше намалило чувствително подкрепата си в чужбина, сега си връща първата позиция.

За сравнение – на предишните избори през юли ДПС получи 30 хил. гласа от чужбина, а през април – 23 хиляди.

Сега според данните на разузнаването Реджеп Ердоган ще даде 200 000, с които нищо чудно да обърне балотажа в неделя, ако НЕ ГЛАСУВАМЕ МАСОВО за Румен Радев срещу бандата на Бойко, завърши източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. !!! казва

    Буци за пореден път се проявява като мазен дърт педал!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.