Ексклузивно в Narod.bg: България на бунт срещу намесата на Анкара в балотажа! Голям протест блокира Турското посолство в четвъртък, 18 ноември (ДА ЗАЩИТИМ Румен Радев)

9 15 848

Българи от цялата страна се вдигат на протест срещу намесата на Турция във вътрешните работи на България, дочу Narod.bg.

На редакционната поща получихме потвърждение на нашето разкритие, че Бойко Борисов и фактори в ДПС са договорили с Реджеп Тайип Ердоган рекордните 200 000 гласа от южната съседка в подкрепа на кандидата на ГЕРБ Анастас Герджиков на балотажа в неделя.

Целта на гербопитеците е „Дондуков” 2, институцията, която в мандата на Румен Радев открито се опълчи на мафиотския стил на управление на Борисов и направи възможна първата стъпка към години чаканата промяна – изхвърлянето на мутрите от управлението на България.

В мейла се казва, че има получено потвърждение от изселнически организации в Турция, до които е спусната заповед да мобилизират целия електорат в подкрепа на кандидата на ГЕРБ до немислимите двеста хиляди гласа.

В заверата участват и платените ни социолози и политолози, които всеки ден ни бият упойка през казионните медии с уверението, че Румен Радев е сигурен победител. Ефектът е предвидим – още по-ниска избирателната активност от 14 ноември. Така, де, защо да се разхождаме до урните, като генералът така и така ще победи…

Реклама

Тогава влиза в действие и заговорът на Баце и Ердоган – финансираните с пачки от чекмеджетата ходещи бюлетини ще получат неочаквано надмощие и уж сигурната победа на действащия президент ще се окаже добре планирана и щедро финансирана загуба.

За да се противодейства на плана, граничещ с национално предателство, родолюбиви организации от страната организират протест в четвъртък, 18 ноември, от 17 часа пред Турското посолство на бул. „Васил Левски” №80.

На изборите в неделя научихме важен урок – Анкара се превръща във все по-силен фактор във вътрешните работи на България покрай връзките на ДПС. Изселниците, които доскоро бяха доволно лениви в дните на вот и до урните стигаха само добре платените, станаха подозрително заинтригувани от нашите избори, показа високата избирателна активност в южната съседка на 14 ноември.

Тя се дължи не само на работата на изселническите организации и на партийна агитация, но и на активната намеса на турските власти и дори турските политически партии.

Кметове на турските общини, пристигнали в Турция покрай „Голямата екскурзия”, открито агитираха за участие във вота с бюлетина за ДПС, организираха превоз за турците с български паспорти, а партийни функционери ги посещаваха на място. Новината за кандидат за президент на България от „турски произход” пък беше масово отразявана в турските национални медии.

„Нека на 18 ноември защитим президента Румен Радев от грабителите, които си намериха съюзник зад граница – елате на протеста пред Турското посолство, за да покажем, че не сме рая”, зоват родолюбивите българи в мейла до Narod.bg.

9 Коментара
 1. Питанка казва

  Кои са тези „родолюбиви организации“ дето свикват протеста?!

 2. Кака Милка, централен статистически архив казва

  Каква гавра:
  „Турското посолство на бул. „Васил Левски” №80“ !
  Те обесиха Великия Васил Левски, а сега са са настанили на неговия булевард?!?
  Тяхното посолство би трябвало да се намира на ул. Василий Българоибиец № 13 в Атина!

 3. Ахмед Доган казва

  С Бойко Борисов въртим свирки и се ебем отзад

 4. торбалан казва

  ГОСПОД е българин
  Първо, че умре Ердоган в Турция ще дойде демокрацията и правовата държава.Те ни огледали, щото са наша кръв.
  Бойко , ке умре…няма нужда от него…щ му приберат парите…под контрол са..Мишо и Ваньо го чакат…Не напразно в последните си речи казва…все още не са ни убили…ми що драпаш ве Тикво…не дърпай дявла за опашката.
  Какото да пишат за Харвадците, Блгарския народ иска месия!

 5. торбалан казва

  Чаламба за Боко!

 6. майната казва

  Буци трябва да бъде съден за престъпление срещу републиката ! ДПС е противоконституционна партия ! Или да се забрани или да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гласуване !

 7. Джамбазов казва

  За да спечелят избирателите в Турция, трябва категорично да нарушат БГ Закон. По закон декларациите се попълват саморъчно и то пред институцията, която ги иска….По правилата на избирателния закон, никой няма право да ти помага при гласуване с машина. А това сега не е така …..Пак по правилата на избирателния закон, след като на секция има по 1000 човека чакащи за гласуване, в тази секция могат да бъдат доставени повече машини, като изцяло се забрани бюлетинното гласуване. Необходимо е изцяло да бъде премахнато бюлетинното гласуване, защото се спекулира с него, като се допуска друг да ти изразява волята, когато не знаеш да четеш. Ако случайно машина излезе от строя, гласоподавателите преминават само на здравата машина, докато комисията разпечата резервната или техниците не оправят развалената. Всичко друго е нарушение. А тези, които не знаят как се гласува или не знаят български и не могат да четат и пишат- остават без право на глас поради собствена вина. Законът е категоричен. Само , че не се спазва. Така проблемът ще бъде решен след като тези, които не спазват правилата сами се самодискриминират….А защо не въведете и правото на неграмотните да гласуват и с палец????

 8. !!! казва

  Манафите ще ни избират президента.

 9. Емил Стефанов казва

  Това са престъпници, говоря за ЦИК, тези са за затвора, предатели…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.