Вижте как ГЕРБ купува гласове (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

1 5 268

На скандално видео, което показва как ГЕРБ купува гласове, попадна Narod.bg. От записа става ясно, че от партията са раздавали по 30 лева на граждани, за да гласуват за партията на Бойко Борисов.

По време на цялата предизборна кампания баце се оплакваше от репресии, а се оказва, че хората му масово пазарят гласове, за да не изпадне съвсем от властта.

Гледайте скандалното видео тук:

Реклама

За мен и за жената дадоха по 30 лева, обяснява човекът, който се представя като Янко, и показва банкнотите пред камерата. Видеото най-вероятно е от изборния ден – 14 ноември, а жената, която му задава въпроси, е репортер.

По думите на Янко парите е получил в 19 ч. вечерта от човек на име „Сашко Маринов“.

„Чакаха да се стъмни и ми дадоха парите“, разказва той и допълва, че освен него по 30 лева са взели 30 души. Всички били инструктирани кога да отидат да гласуват и да си вземат банкнотите.

1 Коментар
  1. Qpz казва

    Гробарите, че купуват гласове и винаги печелят с измами избори, но това видео ми се струва много нагласено. Простака, каскета, онази мазна свиня цацаров и другата свиня трябва незабавно да бъдат арестувани и тикнати доживот в панделата. Колкото повече се отлага по – лошо ще става.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.