Само в Narod.bg: Пепи Еврото зарязан от жена си

1 23 387

Пепи Еврото е изоставен от жена си. Любена Петрова зарязала лобист №1 в Темида и от два месеца живее отделно, научи ексклузивно Narod.bg.

Пепи Еврото е един от главните рекетьори в сагата „Осемте джуджета“

Според нашият източник е възможно разлъката да е само временна с надеждата да отшумят черните облаци, които надвисват над фамилията покрай разследването „Осемте джуджета”.

В рекетьорския сюжет, в който главна роля играе бившият следовател Петьо Петров с многозначителния прякор „Еврото”, жертва е бизнесменът Илия Златанов, който буквално е ощавен от шайката на ГЕРБ.

В престъплението е намесен и шофьорът на мутрите Младен Маринов, който вместо в затвора, се озова начело на МВР в последното правителство на Борисов.

Както Narod.bg вече писа, личната тойтота „Тундра” на Златанов ненадейно станала собственост на щерката на Младен Маринов – Силвия, за което гербопитекът ще бъде разпитван в МВР.

Реклама

Бизнесменът Илия Златанов бе „ощавен“ от мафията с подкрепа от ГЕРБ

Братът на Маринов пък заработвал като личен шофьор на Пепи Еврото.

По-рано днес на разпит в ГДБОП бе и Любена Петрова, една от дейните защитнички на Иван Гешев по време на протестите срещу неговото назначаване за главен прокурор.

„Всичко е научна фантастика”. Така лаконично Любена коментира разследването на Антикорупционния фонд „Осемте джуджета“. Петрова призна, че познава Илия Златанов – двамата били в търговски отношения, но не била участвала в рекета над него. На въпрос какво са я разпитвали от ГДБОП тя отговори, че са я питали дали познава „половин София“.

Оказа се, обаче, че половин София я познава, при това от доста пикантни видеа.

Пред Narod.bg Илия Златанов разкри, че съществуват не един и два, а четири клипа за възрастни с участието на Любена Петрова, които се разпространяват онлайн и в момента.

1 Коментар
  1. […] Само в Narod.bg: Пепи Еврото зарязан от жена си […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.