Румен Радев свиква парламента веднага, започва истинското чегъртане на корумпираните калинки на ГЕРБ

3 5 878

Президентът Румен Радев няма да се бави въобще със свикването на новия 47-и парламент, научи Narod.bg. Идеята да се свика бързо стабилно правителство от партиите извън старите политически шмекери ГЕРБ и ДПС, което да започне ударно чегъртане на корумпираните калинки на Бойко по всички нива на държавата, обясни информатор на Narod.bg.

Върховният главнокомандващ по-рано днес потвърди нашата новина, че в най-близко време – когато се обнародват имената на новите депутати, ще свика Народното събрание.

„Вярвам, че партиите ще надмогнат своите различия в името на общото бъдеще и ще има устойчиво мнозинство“, заяви пред журналисти президентът, който присъства на клетвата на новите конституционни съдии”, цитира bTV.

Реклама

Държавният глава поздрави „Продължаваме промяната“ за „категоричния успех“, като според него резултатите носят шанс и надежда.

„Битката за укрепване на държавността не е приключила. Партиите на статуквото многократно изразяваха своя стремеж да овладеят и президентството – никога не са жалили ресурси, най-малко ще ги жалят през тази седмица“, подчерта държавният глава, който излиза на балотаж срещу проф. Анастас Герджиков в неделя.

Новите конституционни съдии Соня Янкулова и Янаки Стоилов се заклеха, а новия председател е Павлина Панова.

От съда днес си тръгват гербопитекът Борис Велчев и Георги Ангелов. Изтече мандатът и на другата калинка на ГЕРБ – юристът от школата на МВР Анастас Анастасов, но негов наследник ще бъде избран от новия парламент.

3 Коментара
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

  2. майната казва

    До тук добре !? Сега трябва да се изчегърта Гешев , за да може съдът да заработи ! Институции много, трябва да работят, за да има правосъдие за всички и да се отпуши държавата ! Останалото ще се подреди с морков или тояга !

  3. Никола Ташев казва

    Единственото което ще стане е, че на пролет сме пак на избори и Кирчо Канадеца и Асен Кокорчото ще си хващат самолета за да си спасяват и без това вече много насраните задници

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.