НАЧАЛОТО на КРАЯ в Narod.bg: Висши гербаджии свалят Бойко Борисов след тоталния разгром на вота (ВИЖТЕ)

2 48 389

Висши гербаджии искат Бойко Борисов да бъде изчегъртан от лидерския пост в ГЕРБ заради тоталния разгром на изборите в неделя и в името на оцеляването на партията, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от средите на хунтата.

Ако Борисов се запъне, каквато заявка даде вчера, сикаджията ще се наложи да бъде изринат насила, закани се гербаджията. До напечената ситуация се стигна след безпрецедентната загуба на ГЕРБ от „Продължаваме промяната”, която до момента води с почти 6 процента пред бандата на Бойко.

„Продължаваме промяната“, която има 25,85% от гласовете според 21,21% обработени протоколи.

Това са 132 947 гласа. На второ място са ГЕРБ-СДС с близо 6 процента разлика – 20,38%, трета сила е ДПС – 15,66%.

ПП „Има такъв народ“ на Слави Трифонов събра 10,54% от вота на избирателите или 54 215 от гласовете.

Пълен е провалът за БСП – партията на Корнелия Нинова вече е на пето място с 9,07% от гласовете, което ще наложи приятелката на Буци също да бъде изрината от „Позитано” 20.

Реклама

Още две партии влизат в парламента – „Демократична България“ с 5,94% и Партия „Възраждане“, получила 5,42%.

Останалите политически сдружения понастоящем не преминават четирипроцентния праг. Преброяването на гласовете продължава.

„България изпи още една чаша демокрация и някои са пияни, но други изглеждат свежари. Големият губещ на тези избори е Бойко Борисов, който се държи като загубил на футболен мач, а може да се държи като изиграл бенефиса си.

Той трябва да се оттегли, за да оцелее ГЕРБ, в която партия има диалогични хора, експерти, такива, които достойно признават грешките“, коментира и журналистът Илхан Андай в изборното студио на „България он еър”.

Когато дойдат гласовете от Турция, ДПС ще увеличи резултата си, обяви той.

„Най-успешният регион на ДПС на тези избори е изборният район на Ердоган и на турската опозиция, на второ място може да е Делян Пеевски, ако в поверените му региони – Търново, Плевен, Ловеч, Благоевград и Северозапада, има ръст от 50 000 гласа спрямо юли, значи той е изпълнил целта си.

На трето място, разбира се, ще е Кърджали, „столицата на ДПС“, където кметовете отново се представиха отлично и за трети път тази година носят на плещите си тежките избори“, каза Андай.

2 Коментара
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

  2. !!! казва

    Крайно време беше солташаците на Буци да му ударят кура изотзад.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.