СБОГОМ! Канадеца поведе Тиквата с цял процент!

4 5 947

Сбогом!!! Канадеца утрепа Тиквата с цял процент разлика часове преди края на състезанието за строеж на магистрали!

В рамките на статистическата грешка изглежда в момента резултатът между първите спринтьори в националното отборно състезание на България.

Канадеца е на крачка от успеха и е на път да изпревари Тиквата с над процент разлика на финалната права на маратона. Младоците се радват на цели 25% срещу 24% в полза на вехтите строители на пътища, сочат данните на букмейкърите.

Реклама

Червените интриганти все още държат шансовете за бронзов медал с 15,3 на сто, докато Сарайската тайфа се близо вече до 10% пред останалите участници в националната обществена поръчка.

Досегашният фаворит в обиколката – отборът на Клоуните, продължава да губи бързина и засега се държи пети, но не е изключено да набере скорост във финалния кръг.

Същото се отнася и за тима на Десните фронтоваци, които са сигурни участници в наздравицата след лентата, но с едва малко над 7 на сто.

На кантар да отпият от шампанското след изтощителното състезание по строеж на магистрали са Копейките с 3.8% и Кюстендилските хайдуци с 3,7%.

4 Коментара
 1. адвокат Лена Бориславова, 31 г. - председател на правната комисия в новия парламент или "Цуни ми гъзо Кирчо срещу 16 000 лева " казва

  И тиквата му го завря барабар с намотаната бодлива тел на педито

 2. миуи ваниуи казва

  лудото ленче ,пак са го оттървали ,ленчеееее,ленчеееее,онези от луната говорят ли ти ,говорят ли ти

 3. Пазар казва

  Гледам в Лидл цената на тиквите скоцила от 0,49 на 0,99 лв./кг?! Или тая седмица ще падне под 0,30 лв./кг?!

 4. firebg казва

  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.