Само в Narod.bg: Натали разкри нова тайна на ББ: Много е близък със Сиелата (измамата с машините се оказа ресто към ГЕРБ от „очилаткото”+ ЧАТ)

6 8 169

Натали отново шокира с откровението, че собственикът на „Сиела” Веселин Тодоров, който ББ превърна в незаобиколим фактор при всички избори, е много близък до Шугър деди и му дължал „услуги”, разкри Narod.bg.

В сигнал до редакционната поща получихме чат на любимката на ББ Натали Т., която без цедка на устата прави признания, които трябва да станат повод за разследване от страна на прокуратурата.

Чатейки си със своя прителка блондинката пише директно, че Весо Сиелата и ББ са приятели, даже Шугър деди лично я препоръчан на издателя за лице на календар.

„Те са много близки, така знам. И му държат услуги, така ме снимаха и мен да крася офисите”, откровена е русата палавница.

Сега започва да се изяснява цялата шашма с паниката, която ГЕРБ се опита да наложи покрай вноса на машините за гласуване от любимеца на ББ Весо Сиелата.

Последната седмица преди вота бившите управляващи от бандата на ГЕРБ биха тревога, че в склад в София има 228 изборни машини над обществената поръчка за предстоящия вот и с тези допълнителните устройства се „подготвя нов Костинброд“.

Техниката е доставена от „Сиела Норма“ – компанията, с която ГЕРБ работи от години и практически я наложи като незаобиколим доставчик на машините за гласуване у нас. Сега се научихме, че собственикът ѝ Веселин Тодоров – Весо Сиелата, дължал услуги на ББ, защото двамата били много близки.

Реклама

„Сиела“ още в събота, 6 ноември, обяви, че 228-те машини са собственост на производителя „Смартматик“ и ще се ползват за демонстрации в Армения, Грузия и за други дейности. ЦИК реши да „задържи“ допълнителните машини, защото не е била информирана за тях, а това доведе до решение на „Сиела Норма“ да подаде сигнал до прокуратурата и жалба в съда за задържането на устройствата.

Представителят на ЦИК Емил Войнов подчерта пред Mediapool, че комисията е разбрала от полицията за допълнителните 228 устройства, след като те веднага са били задържани и отделени в контейнер, преди да бъдат вкарани в склада. Войнов подчерта, че ЦИК все още очаква от доставчика „Сиела Норма“ серийните номера на устройствата.

„Те (228-те устройства- бел.ред.) са пристигнали с ТИР, който е доставял част от другите (устройства -бел.ред.). „Сиела Норма“ са искали да си ги занесат в склад в „Овча купел“, Жандармерията ни информира, ние им казахме да не пускат машините да излизат.

Написахме и писмо до МВР, че машините трябва да се отделят, да са далеч от останалите машини. Те са ги стоварили в един контейнер в двора. В самата жалба на „Сиела“ до Административния съд в София пише, че машините са в контейнер. Така че и „Сиела“ твърди, че не са в склада“, каза Войнов.

ГЕРБ обаче не са доволни от изнесената вече информация. „Трети ден питаме какво е значението на 228 машини, складирани заедно с машините за изборния процес? Недомлъвки? Какво правят в склад, нает от държавата, под охрана на полицията. Или са за резервни части. Институциите ни се карат защо задаваме въпроси.

В ролята си на граждани ние имаме право да питаме. Когато няма отговори, няма доверие към изборния процес. Едва ли има нещо по-лошо от изборен процес, в който никой не вярва“, раздуха манипулацията зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Не се разбира защо той твърди, че въпросните 228 машини са складирани заедно с машините за изборите, след като е ясно, че дори не са допуснати до склада, а са отделени в контейнер.

Играта на гербопитеците бе да отчаят народа, че всичко е предварително опорочено, за да постигнат ниска избирателна активност, така щото назначените от хунтата 850 000 в държавната и общинска администрация да наклонят везните отново в полза на Тиквата, резюмира скандала източникът на Narod.bg.

6 Коментара
 1. Гроб казва

  Очилата мърша герберастка- типичен
  Гербопитек с разтворен анал

 2. майната казва

  Сиела? Това е обществена тайна ! И все пак е българска фирма , защо и трябваше да твори мизерии ? Сигурно шкафчето на Буци му е прискрипало мартеничките ?

 3. Като казва

  Защо Гешев спи,?
  Защо НАП спи?
  Защо ДАНС спи ?
  Откъде тази курортна има пари за мезонет, джип и други дрънкулки за стотици хиляди евра.

 4. Бойко Борисов казва

  Лапам хуй за пари

 5. firebg казва

  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.