Само в Narod.bg: Ето как кметът на Сливен следи дали купените от ГЕРБ избиратели гласуват (ДОКУМЕНТ)

0 2 519

Кметът на Сливен Стефан Радев, който управлява вече два мандата под шапката на ГЕРБ, намери начин да следи дали предварително купените избиратели ще изпълнят своята част от сделката, като пуснат гласа си за бандата на Бойко, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от Града на стоте воеводи.

Преди два дни, на 12 ноември, гербопитекът Стефан Радев спуснал официална заповед, според която кметовете и кметските наместници в Сливенско стават длъжности лица, които да следят на място в урните дали се спазват противоепидемичните мерки.

Благовидната идея, обаче, всъщност облича устна заповед подчинените му управници да следят пряко дали пачките, хвърлени за купуване на избиратели, носят очакваните дивиденти.

Реклама

Всъщност, членовете на СИК-овете така или иначе следят за спазване на правилата на гласуване по време на пандемия – влизане в секцията с маска, спазване на 1,5 м отстояние между избирателите и т.н.

Присъствието на кметовете и кметските наместници е напълно излишно, ако става дума за ковид мерките за безопасност, категоричен бе информаторът на Narod.bg.

Стефан Радев гледа влюбено премиера Баце при поредната безсмислена обиколка из България

Така излиза, че единствената важна задача пред гербопитеците с власт е да следят дали всеки, взел 30, 50 или 100 лева за гласа си, ще си заслужи парите. В помощ на криминалните одитори са списъците с вече напазарувани избиратели, чието разкриване вече е работа на МВР.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.