Кметът на Сандански от ВМРО Атанас Стоянов – Мравката е арестуван със 100 бона за купуване на гласове

5 4 905

Кметът на Сандански от ВМРО Атанас Стоянов – Мравката е бил арестуван за пазаруване на избиратели.

Реклама

По първоначална информация у „воеводата” е намерена огромна сума пари. Според източник на Narod.bg у Мравката са открити около 100 000 лева за търговия с вот. Дори официалната информация гласи, че полицията е действала по сигнал за купуване на гласове.

Задържането станало на пътя между селата Склаве и Ново Делчево. В жабката на колата му са намерени сериозната сума пари и списъци с имена на избиратели. Продължава обискът на автомобила му.

5 Коментара
 1. Гуци казва

  Кой му е „подхвърлил“ парите : караКачан или Джандбаз?!

 2. KapaЗeмcки казва

  Листата на ДС-МВРо за Пиринска Македония се води от Джандбаз – без да се е отказал от евродепутатстването! Мравчето е купувал гласове за Джандбаз! ЕвроПарламета и ЕвроКомисията трябва да се заинтересуват: 1.) Как така и защо без да се е отказал от евро-депутатската изборна длъжност, Джандбаз се кандидатира за втора изборна длъжност?! 2.) Джандбаз и Слабака с купуване на гласове ли са станали евро-депутати?! 3.) Ами ГЕРБерстките коалиционери на ДС-МВРо Андрюша Ковач контеса Месечкова и Санде радикал-криминало също ли са станали евро-депутати с купени гласове?! 4.) Дали не трябва да се снемат имунитетите и прекратят евро-мандатите на тия 4-мата и да се върнат в Б-ия за разследване и евентуален арест с визита при бай Ставри?!

 3. Ревизоро казва

  Кога, от кого и от коя банка са изтеглени парите в брой?! От ПИБанк – банката на черната касична Фондация (В ЧАСТНА ПОЛЗА, но с обществени и активи и бюджетни финанси) „ВМРО“ с ЕИК 112602581 ?! Не трябва ли веднага да бъде назначена пълна финансова ревизия на Фондация (В ЧАСТНА ПОЛЗА) „ВМРО“?! Включително и затова, че „секретни“ бюджетни пари от българските служби са били препирани през тая фондация [ Велизар Енчев (ДС-„Кесяков“) на 29.05.2015г.: След 1997 Бг-ДС е използвало (и използва в момента и ще изпозва в бъдеще) българското ВМРО-Б.Н.Д. като оперативен инструмент за провеждане на активни анти-македонски мероприятия и ТАЙНО ФИНАСИРАНЕ на ДС-агентура от мъртви души в Македония : h t t p ://bit.ly/2jE3Le4 ] Интересното е и че в Управителния съвет на Фондация (В ЧАСТНА ПОЛЗА) „ВМРО“ са все команда „войводи“ [ h t t p ://bit.ly/2JwZ4Uj ] : ДС-„Иван“ Каракачанов, ДС-„Кремена“ Райна Дрангова; „възрожденеца“ Костадин Костадинов (копейкин); Михо Михов, Веселинов, Ангелов, Джамбазки, Стоянов! Интересно е да се разследват и множеството покупки на имоти в България от страна лично на Райна К. Дрангова (ДС-„Кремена“) ЕГН3504116775 и дали това не е пране на криминални пари?!

 4. Прос Спортис казва

  Наско – Мравката от години върти далавери и трупа пачки от незаконни деяния, но най-накрая падна в капана ! А сега бързо ще отиде в затвора !

 5. firebg казва

  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.