Кирил&Асен размазаха Бойко, разликата вече е 3% и ще расте (ДПС отвя БСП, Корнелия – ОСТАВКА!)

1 6 677

Кирил Петков и Асен Василев са голямата изненада на парламентарните избори – „Продължаваме промяната” размаза ГЕРБ на Бойко Борисов, като при 85% от преброените бюлетини водят с близо 3 на сто – 26,1 за ПП срещу 23,5% за ГЕРБ, гласи актуалната прогноза на „Алфа рисърч”.

Разликата между ПП и ГЕРб обаче теръпва ще расте в полза на Кирил&Асен, защото се чакат резултатите от чужбина, където гербопитеците не са на почит. От вота зад граница идват около 5% от гласовете, така че ножицата между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ може да стигне до 6-7-8 процента.

Реклама

Другата огромна изненада е, че БСП под токчето на Корнелия Нинова изпада на четвърто място, изместена от Движението за права и свободи – съответно 10,9% за червените и 11,7 на сто за ДПС.

Резултатът е тотален разгром на левицата, което автоматично означава, че Корнелия Нинова трябва или да подаде оставка, или да бъде изчегъртната на конгрес на Столетницата.

Поредният провал е предишният победител на изборите през юли – „Има такъв народ” на Слави Трифонов, който се срива близо три пъти до 9,5% подкрепа. На предпоследното място е „Демократична България”, а на опашката е Коста Копейкин и „Възраждане”.

1 Коментар
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.