Бойко пази Корнелия от Narod.bg: Уронвате й престижа с приказките за тайни договорки (ВИДЕО)

2 2 095

Бойко Борисов публично защити лидера на БСП Корнелия Нинова от разкрития на Narod.bg за готвена тройна коалиция. След като гласува в Банкя Буци бе попитан за скандалната ни новина дали вече е провел тайни разговор с Нинова за коалиция след вота.

Борисов се тросна, че този въпрос е провокация, защото така се уронва престижът на Корнелия Нинова.

„Много бих искал да си говоря с нея, защото през последния месец тя се държи най-адекватно”, изчетка я Буци за срам на социалистите.

Според бившия премиер е рано да се говори за обща коалиция с БСП, защото първо трябвало да се види резултатът от изборите.

Експпремиерът от СИК използва журналистите за нова атака към кабинета. „Искам да се спрат безогледните кражби под чадъра на служебното правителство. Искам да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милиард”.

Така бившият премиер коментира изборната ситуация, поне според неговото тълкуване.

Реклама

Много е важно да се промени „промяната“, защото промяната ни донесе цените на тока в пъти повече, починали от COVID на първо място в света. И кандидат-президенти и министри обясняват, че се справят с пандемията. Искам да върнем стария модел за цените на тока – 80 лв., и ние го предложихме и ще го върнем от първия ден.

А когато поскъпват горивата и тока, растат и цените. Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по пол. млрд.

Всичко възможно ще направя тази промяна да спре. Абсолютно замразени всички инфраструктурни проекти – обричане на Севера и Северозапада на гибел. В селското стопанство нито една помощ на никого.

В културата, освен лични помощи, нищо. В отбраната само пращат писма – нищо.

Подлъгват полицаите само с някакви пари, а ние вдигнахме тази година заплатите им на тях и пожарната с 15%. Искам да продължи увеличението на заплатите на учителите. Да се увеличат възнагражденията на нашата армия”, коментира със старите си опорки Бойко Борисов. 

Видеото ТУК:

https://fb.watch/9gExR06Y_8/

2 Коментара
  1. ДъеБъ казва

    Фсичко е шмента КАПЕЛА… ДъеБъ и Тиквуцийй отдавна са се сговорили за комбина, от едно семейство са…. другото с Нинова е прах в очите… А и от страх да не ги гътне сичките и тя да прави правителство!!!!

  2. Иванов казва

    Ще направи всичко да се спре безотчетното крадене. Прав е. Който краде, трябва да се отчита на чекмеджето. И между другото, тая pi ar sevi bojko според правописа на главния прокурор, много широка станала, бе. Черепа ще я разлюби.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.